avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 459 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită Conturi blocate
Discuție deschisă în Executare silită

Conturi blocate

Am o executare silita, vreau sa incep sa platesc rate de 1/3 din salariu dar nu ma pot angaja pentru ca am conturile blocate; orice angajator serios vrea sa-mi livreze salariul, diurna, bani de hotel in strainatate intr-un cont asociat unui card.
Eu plec intr-o delegatie si cand vreau sa platesc la hotel nu pot pentru ca orice banca din Romania are adresa de la executorul judecatoresc si-mi blocheaza banii.
Ce fac, as vrea sa incep sa platesc dar pentru asta trebuie sa ma angajez undeva.
Oare executorul poate sa-mi deblocheze conturile macar la o banca pentru a-mi incepe activitatea, sa traiesc si eu si sa pot plati rata de 1/3?
Puteti sa faceti urmatoarele:
1. Mergeti la executor si stabiliti de comun acord sa faceti plati lunare si el sa va deblocheze contul
sau
2. Dechideti un cont intr-o alta banca - executorul nu are de unde sa stie despre noul cont deoarece el a trimis adresele de poprire la toate bancile la inceputul executarii si cele la care nu ati avut cont la inceputul executarii nu sunt obligate sa ii comunice ca acum ati deschis un cont la oricare dintre ele.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executare silita- poprire pe pensie caramela58 caramela58 buna ziua, din cauza imposibilitatii platii ratelor bancare mi s-a pus de catre una din banci ( eu avand mai multe credite pe numele meu) poprire de 1/3 din ... (vezi toată discuția)
Poprire cont bancar Iulia432 Iulia432 Buna ziua. Mi s-a pus poprire pe contulde salariu. Azi mi s-a blocat toata suma pe care o aveam in cont. Este legal? Au dreptul sa imi blcheze toate veniturile? (vezi toată discuția)
Buna seara. v cu o întrebare vreau sa va deranjez. am fost anunțat ... scoica_80 scoica_80 Buna seara. V Cu o întrebare vreau sa va deranjez. Am fost anunțat că voi fi executat silit pentru un credit luat de sotie in care eu eram co-platitor. ... (vezi toată discuția)