Buna ziua! Sunt proprietara unui apartament intr-un bloc care deasupra este prevazut cu un pod care de ceva vreme este folosit pe post de uscatorie de rufe. Din cauza caldurii s-a produs efectul de sera in urma caruia a rezultat deteriorarea lemnelor care sustin tiglele. Prin urmare, tavanul apartamentului meu a suferit daune din cauza ploii care a patruns printre tigle si s-a infiltrat. Am discutat cu vecinii care folosesc podul pentru a-si usca rufele si le-am explicat faptul ca sunt necesare reparatii ale acoperisului, dar nici unul dintre acestia nu a binevoit sa contribui cu bani in vederea efectuarii acestor lucrari, astfel incat am suportat eu in intregime costurile reparatiilor. Am rugamintea de a ma ajuta cineva cu niste sfaturi in ceea ce priveste aceasta problema pentru a putea macar sa impiedic pe viitor ca aceste deteriorari ale acoperisului si ale apartamentului meu sa se mai repete. Mentionez ca toate incercarile mele de a ajunge la un consens cu vecinii au fost in zadar. Va multumesc anticipat.