avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 753 soluții astăzi
Forum Activitate Mihaela_ruja

Activitate Mihaela_ruja

de mediere nici nu poate fi vorba, pentru ca de la inceput aceasta a sustinut ca fata nu va pleca de la ea nici macar pentru un weekend la tata.
Mentionez ca sotul meu a facut impreuna cu fetita testul de paternitate dar nu e recunoscuta in instanta, deci pe certificatul fetitei nu apare numele sotului meu.In acest caz, banuiesc ca singura cale ar fi cea legala, nu?
M-ar interesa si cam cat ar costa onorariul unui avocat in aceasta situatie.Va multumesc.
Mama naturala nu vrea in niciun fel sa o lase macar la noi, dar mai ales sa o adoptam.Mentionez ca noi ne-am dorii acest lucru, deasta incercam sa vedem daca avem sansa obtinerii unei custodii definitive, sau macar comune.
Buna ziua,
Intrebarea mea este daca se poate castiga custodia definitiva a unui copil de 7 ani, care locuieste cu mama ei si cu ceilalti 5 frati intr-o garsoniera micuta, mama ii intretine doar cu ajutoarele sociale pe care le primeste de la primarie, si nu a avut serviciu niciodata.Fetita este rezultatul unei relatii pasagere avute de sotul meu cu mama ei timp de doua luni.
Mentionez ca noi, eu si sotul meu avem o situatie financiara mai buna, decat respectiva.Sotul meu a incercat sa o convinga sa lase fata sa ne viziteze, sa ne implicam in cresterea ei, dar respectiva nu vrea in nici un fel, ci doar sa fie vizitata de sotul meu doar la domiciliul ei.Deci pe cale amiabila, nici nu se pune problema sa se poata rezolva situatia.Atunci, incercam pe cale legala sa rezolvam.Va rog un raspuns.Va multumesc