este cea mai simpla cauza ..Da multumesc este luata in calcul ...dar intrebarea a fost alta ..Se poate afla in instanta cine a dat acele apeluri sau pot demonstra cumva daca eu banuiesc pe cineva ca este acea persoana ? multumesc frumos
Primesc periodic apeluri cu numar ascuns si diferite mesaje , prin orange am putut afla numerele , toate sunt cartele si nu abonamente.
Se poate implica SRI_ul pentru localizarea acelor apeluri ?
Sau cums e poate afla in instanta cine se afla in spatele acelor numere?
Mentionez ca pe rol va fi si un proces de paternitate si am oarecum banuielile mele cine se afla dar nefiind abonament nu stiu cum as putea afla.
Exista o persoana care ma acuza cum ca as fi hartuit-o timp de 4 luni prin telefon, i-am dat acces la lista mea de convorbiri din cadrul abonamentului personal pe care il detin (mentionez ca este doar singurul numar ce il detin) insa sustine ca a fost sunata (doar beep dandu-se timp de 4 luni) de catre un alt numar cu ascuns sustinand ca tot eu sunt in spatele acelui numar.
Daca face plangere cum pot demonstra mai mult decat sa pun la dispozitie contul meu de abonat , cum ca eu nu am facut asa ceva .
ce inseamna hartuire ? si daca primeste beep-uri este hartuit?
Cat de usor as putea pune punct unui astfel de conflict sa arat ca nu am nici o vina?