avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 879 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apeluri cu numar ascuns si amenintari
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apeluri cu numar ascuns si amenintari

Buna ziua,

Primesc periodic apeluri cu numar ascuns si diferite mesaje , prin orange am putut afla numerele , toate sunt cartele si nu abonamente.
Se poate implica SRI_ul pentru localizarea acelor apeluri ?
Sau cums e poate afla in instanta cine se afla in spatele acelor numere?
Mentionez ca pe rol va fi si un proces de paternitate si am oarecum banuielile mele cine se afla dar nefiind abonament nu stiu cum as putea afla.

Multumesc frumos
O zi frumoasa
Cel mai recent răspuns: Martonze , utilizator 14:50, 17 Mai 2017
Nu se implica SRI in astfel de situatii
Exista structura specializata care poate localiza utilizatorii de cartele
Imi puteti spune care este acea structura , in cadrul politiei ? si daca stiti ca sunt sanse sa se afle cine este ?
Ar fi mai simplu sa va schimbati numarul.
este cea mai simpla cauza ..Da multumesc este luata in calcul ...dar intrebarea a fost alta ..Se poate afla in instanta cine a dat acele apeluri sau pot demonstra cumva daca eu banuiesc pe cineva ca este acea persoana ? multumesc frumos
Cartelele se vând la liber, nimeni nu poate identifica utilizatorul temporar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)
Legea portabilitatii. probleme cu orange romania! alinagava alinagava Buna ziua, Eu si sotul meu avem o nelemurire legata de furnizorul de servicii de telefonie ORANGE. Sotul meu lucreaza in Politie. Acum aproape 2 ani, pe ... (vezi toată discuția)
Investigatie frauda facuta de pe o cartela de telefon pierduta lemnarm lemnarm Salutari, Firma pe care o detin are abonament de grup la Orange si un numar de 13 cartele , una dintre acestea a fost ratacita in urma cu 2-3 luni (noi nu ... (vezi toată discuția)