avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 854 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... amenintari tel cu nr privat
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

amenintari tel cu nr privat

primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este foarte vechi si lucrez in publicitate iar numarul este oarecum "de firma".ideea e ca banuiesc pe cineva dar nu am dovezi sigur.
Cel mai recent răspuns: Alvaro Liniers , Avocat 23:46, 31 Martie 2011
Concret, cu ce va ameninta?
Daca aveti orange, activati casuta vocala, inchideti telefonul mai des, apoi cand il deschideti veti vedea ca afiseaza apelurile cu numar vizibil, chiar si apelurile cu nr ascuns va apar cu nr vizibil.Pe vodafon nu se poate, insa se poate si pe cosmote.
Puteti sa mergeti si la un operator de telefonie pt a va seta telefonul sa blocheze apelurile cu nr ascuns.
ma ameninta ca el stie cine sunt eu dar eu nu stiu cine este el si ca ma prinde pe strada si ma calca in picioare si altele asemanatoare.am cosmote si primesc mesaje gen "a-ti avut un apel ratat nr privat"daca il inchid.eu vreau sa stiu, daca se poate afla cine suna atunci cand suna cu privat
Fiind vorba despre amenintari cu savarsirea unei fapte prevazute de legea penala ( loviri si alte violente) faceti o plangere penala la politie, se vor ocupa ei sa cerceteze cazul.

In rest, nu puteti afla nimic pe alte cai.
Cu siguranta este un om slab, care se simte puternic atunci cand face asa ceva. Exista ceva de genul, portabilitatea numerelor, puteti sa va transferati in alta retea si va puteti pastra nr de telefon.

Alte discuții în legătură

Apel cu numar privat, hartuire alinailie alinailie Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din ... (vezi toată discuția)
Probleme cu cosmote eueu1 eueu1 Buna seara.Acum 2 ani mi-am luat o cartela Cosmote si am portat-o la Vodafone.Acum ceva timp un prieten ma suna din alta retea si imi spune ca am restrictionat ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)