avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 952 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

hartuire

buna ziua, va rog sa-mi dati un sfat...........am mari probleme cu cineva care ma suna cu nr ascuns si ma ameninta . Ce pot face ,,,,,,pot afla nr ascuns sau cui trebui sa adresez. Multumesc anticipat.


Cel mai recent răspuns: exuser , utilizator 21:15, 26 Decembrie 2011
Hartuirea nu este reglementata in actualul cod penal, dar va fi in cel nou care inca nu se stie cand va intra in vigoare.
Daca persoana care va suna va ameninta si va temeti pt viata dvs. sau a familiei, atunci puteti merge la politie sau la parchet unde veti depune o plangere penala pt amenintare chiar daca nu cunoasteti autorul sau nr. de telefon.
Sunt metode destule pentru a afla cine se ascunde in spatele amenintarilor.
Daca nu exista serioase temeri cu privire la eventualele amenintari despre care relatati aveti urmatoarele posibilitati :
1.Sa setati telefonul , daca acesta permite . pentru a respinge apelurile aceleui numar de telefon sau acelei persoane
2.Sa respingeti apelurile.
3.Sa le ignorati.
4.Sa schimbati numarul de telefon.
renuntati la abonament si treceti pe cartela. dati nr de telefon numai la apropiati.
daca va suna din nou, inseamna ca e din cercul de apropiati.
stiu un caz similar care era pe abonament. si-a schimbat doar nr de telefon si in jumate de ora cel care o hartuia a facut rost de noul numar.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Hartuire prin telefon! ContSters102770 ContSters102770 Buna ziua! Imi cer scuze ca am gresit titlul ma refeream la [b]"Hartuire prin telefon" [/b]Imi cer scuze daca am gresit forumul! Am o problema si nu stiu daca ... (vezi toată discuția)
Apel cu numar ascuns ramada ramada De vreo 5 luni de zile primesc apeluri cu numar ascuns pe telefonul meu. Nu am reusit sa-l prind niciodata pentru ca nu suna mult. Nu m-a injurat niciodata, nu ... (vezi toată discuția)