avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 158 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept penal - probleme serioase cu ... Apel cu numar privat, hartuire
Discuție deschisă în Drept penal - probleme serioase cu dreptul

Apel cu numar privat, hartuire

Buna ziua!De cateva zile sunt sunata pe telefonul mobil,personal, de o persoana,barbat, care apeleaza cu numar privat.Sunt sunata la orice ora din zi,deocamdata,de dimineata pana seara si este foarte deranjant.Am ratat cateva apeluri importante din cauza ca telefonul era pe silentios si nu am vazut,imi trezeste copilul nu stiu ce sa mai fac.Exista vreo posibilitate sa pot afla cine este acesta persoana si sa fie trasa la raspundere?Exista vreo lege care pedepseste astfel de hartuitori si in ce conditii?Multumesc frumos!
Cel mai recent răspuns: gabrielaandrei , utilizator 21:36, 28 Mai 2015
Depuneti plangere penala. Aduceti si un martor. Organele de cercetare (parchetul) pot pune telefonul sub supraveghere si afla cine va suna.
De ce nu ii spui domniei sale ca o data depusa plangerea si are martorul , poate solicita telefoniei , procuratura face sezizare la firma de telefonie sa ii extraga convorbirea / ora / ziua / luna si dialogul cit si numarul in cauza :)

Asta nu o spuneti deloc vad :)

Inca ascundem adevarul oamenilor :)))))) De ce nu se spune adevarul ca firmele de telefonie au ordin dat de la organele competente sa stocheze informatiile ( convorbirile ) timp de un an de zile :)

Sau pe asta nu o stiati Domnisoara/doamna avocat :)
Adica sa emita judecatorul de drepturi si libertati mandat de supraveghere tehnică pentru situatia descrisa mai sus? sa fim seriosi.
Domnule Patrascu Razvan nu cred ca ati mai gandi la fel daca ati fi dumneavoastra sau sotia dumneavoastra in situatia mea!Stim cu totii cati nebuni sunt in lume si ca situatia ar putea degenera!Eu nu zic ca e usor dar va rog sa va imaginati cum este sa iti sune telefonul de zeci de ori pe zi dupa ce ai rugat persoana respectiva sa nu te mai deranjeze si ca a gresit numarul.Daca ar fi un om sanatos la cap ar fi renuntat.De unde sa stiu eu ca nu ma poate astepta intr-o zi in fata casei?Sa astept momentul ala?
Doar pentru faptul ca va deranjeaza la telefon fara nici un fel de amenintare concreta, nici cei de la politie nu o sa va bage in seama, asta este realitatea si eu o cunosc, nu intelegeti gresit.

Alte discuții în legătură

Apel cu numar ascuns cumy cumy Primesc de 2-3 / saptamana de 3 luni apeluri cu numar ascuns de la cineva. Cand raspund acea persoana nu spune nimic. Banuiesc ca este un cunoscut. Stiu ca se ... (vezi toată discuția)
Amenintari tel cu nr privat angelrain angelrain primesc telefoane cu numar privat des in care sunt injurata si amenintata.se poate afla cine este cel care ma suna?numarul nu mi-l pot schimba pentru ca este ... (vezi toată discuția)
Telefoane anonime dunguta dunguta Probabil ca fiecare , din cand in cand , primeste cate un telefon , din greseala noaptea pe la ore mici .Nu le acorzi importanta dar cand acestea devin un ... (vezi toată discuția)