Buna ziua, am si eu o intrebare. in luna Iunie am avut comisia la handicap Bacau si mi sa dat grad mediu, am facut contesatie online la Bucuresti, am primit notificarea ca mi-a luat-o in evidenta acea contestaie, dar nu am mai primit nici un raspuns, sunt diagnosticata cu Sechele TBC respiratori, avand spirometria 46,5%, din 2007 pan in 2014 am avut grad accentuat, dupa aia ma tot dat la grad mediu,
intrebarea mea este, daca eu am facut contestatia online, rezultatul imi va veni direct de la Bucuresti? sau mi-o va trimite intai la comisia judeteana, apoi ei mi-o va trimite mie?????? multumesc!
Multumesc pentru sfat, sa speram sa il putem face sa faca testul ADN, desi avocatul a spus ca ar fi o posibilitate, cu custodia. adica ca sora mea sa ia ea in costodie copilul, si no sa-i mai trebuiasca procura de la fostul, dar acum sa vedem cum o sa rezolvam. multumesc
Cand s-au divortat, nu au declarat ca ea are un copil, ca poate daca declara ii eera mai usor pentru ea. dar nu a spus nimic de copil, a fost divort fara minori.ideea a fost a lui sora mea.
D-nule avocat, am si specificat destul de clar, dansa abia anul acesta a divortat,..am primit hotarare acasa, in care specifica ca certificatul de nastere va fi modificat, si il va trece pe fostul sot ca tata.si sora mea vrea sa atace acest certificat. multumesc
Ce alte modalitati ar mai fi? ce probe ar mai putea dovedi ca respectivul nu este tatal copilului?multumesc! cum este cu custodia? este o varianta buna?
Buna ziua, am si eu o intrebare, Sora mea a fost maritata in anul 2004 si a divortat anul acesta in 2016, ea a nascut un copil in anul 2010, cu un alt barbat, iar pe certificatul de nastere a fost trecut linie la tata, acum instanta doreste sa-l puna pe fostul sot ca tata, intrebarea mea este, ce trebuie facut daca fostul sot nu doreste sa faca testul ADN? ce alte probe ar putea aduce sora mea pentru ca copilul ei sa ramana la ea, ea este plecata in BELGIA, copilul este nascut acolo, si ea ar dori ca cand ar veni in Romania sa nu-i trebuiasca procura de la nici unul din barbati. ce solutii ar fi pentru ca sa fie bine pentru ea? ar putea deschide proces si sa ia ea in custodie copilul? ar fi o varianta buna? pentru ca fostul sot nu vrea deloc sa mearga sa faca testul ADN. multumesc frumos!