avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 503 soluții astăzi
Forum Activitate Doinita7

Activitate Doinita7

Răspuns la discuția Neplata pensiei alimentare
Bună seara. Nu mai primesc nici un răspuns sau părere de la nimeni.... Din păcate....
Răspuns la discuția Neplata pensiei alimentare
Bună ziua. Revin cu noi informații am făcut plângere penală în Italia si nu s-a întâmplat nimic. Mareșalul de la carabinieri a zis că dacă el nu plătește ei nu pot face nimic. Am trimis sentința în România pentru recunoașterea înscrisurilor străine si nu s-a făcut nimic judecătorul vrea o sentință definitivă dar eu nu am pentru ca în Italia nu există. În afară de faptul că el nu plătește, în cazul în care eu plec în România cu fata nu mai pot sa o scot din țară cu toată custodia exclusiva care o am în Italia dar în România nu e valabila. In concluzie nu am rezolvat nimic. Mulțumesc
Bună ziua. As vrea câteva informații în legătură cu neplata pensiei alimentare pentru un minor de 4 ani. Eu locuiesc în Italia cu fetița mea în martie 2016 am obținut de la un tribunal din Italia custodia exclusiva a minorului cu drept de vizita a tatălui de doua ori pe săptămână câte o oră si referitor la întreținere tatăl ar trebui sa plătească 500 € lunar. El având un venit de cca 2000 € dar din rea voința nu vrea sa plătească. Contribuie cu 100-150 € dar nu în fiecare lună, ci când are el chef dacă insist prea mult zice ca nu mi-i mai dă nici pe aia ca zice că i-l stresez. El mai are doi copii la care le plătește 100 € la fiecare. El lucrează în Italia dar are contract în România. E mai greu de dovedit venitul lui el primește salariul intr-un cont în România. Ce as putea sa fac la nivel legal? Mulțumesc