avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 565 soluții astăzi
Forum Activitate stefi1258

Activitate stefi1258

Bună ziua, cum aș putea afla dacă este plătită contribuția reținută din salariu la fondul de pensii-pilonul 1?
Secret de serviciu m-am referit la persoana care a dat informațiile.
Nu știu în ce calitate a transmis informațiile.
De aceea vreau să știu dacă pot să fac ceva mai departe având în vedere că nu am fost de acord cu divulgarea datelor personale.

Cornel Vasile a scris:

Faptul ca lucrati intr-o instituție publica nu constituie secret de serviciu.

Persoana care a furnizat informații în ce calitate le-a dat sau persoana care a solicitat informații in ce calitate le- solicitat?

S-a a aflat de faptul că m-am înscris înainte de concurs. Dar și după concurs s-au trimis informații.
Precizez că am dovezi că s-au dat informații. Lucru și la ora actuală tot într-o instituție publică, iar informațiile de serviciu sunt secrete conform contractului de muncă.
Bună ziua,
Am am fost în luna iunie la un concurs la o instituție publică și am aflat astăzi faptul că din acea instituție s-a sunat la actualul loc de muncă spunându-le că m-am înscris la concurs. Precizez că listele de concurs au fost publicate cu numărul de înregistrare al dosarului, deci fără nume.
De asemenea, acea persoană care a transmis informația a spus la instituția unde lucrez acum, informații false din proba de interviu.
Aș dori să știu ce pot să fac mai departe, având în vedere că mi-a fost afectată imaginea la actualul loc de muncă.
Mulțumesc.
Răspuns la discuția Funcție publică
Mulțumesc
Răspuns la discuția Funcție publică
Pentru conducerea autovehicului sub influența băuturilor alcoolice.
Am o întrebare dacă ai o condamnare cu suspendare poți să mai deți o funcție publică