avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 596 soluții astăzi
Forum Activitate Bogdan_il

Activitate Bogdan_il

Răspuns la discuția Animale de companie la bloc

gigiz a scris:

Adevar graieste ynocentta!
noi exact asa am procedat prin urmare detinatorii de animale de companie pe care le scot afara la plimbare platesc suplimentar cate 5 lei lunar. Chiar eu am propus asta in conditiile in care si eu am un caine dar care niciodata, niciodata nu face mizerie pe scara ptr. ca l-am educat in acest sens. Pe catel il ai asa cum il inveti de mic.
Dar mai trebuie ceva. Chiar detinatorul trebuie sa fie educat ....tot de mic.

Asa este ! Si sa ne intelegem : iubesc cainii si am si avut caine in apartament ( nu mai pot avea acum din motive alergologice), prin urmare NU am nimic impotriva lor ca si animale ! Mai grav este cand animalul cu doua picioare este mai necivilizat decat un biet catel care pentru binele lui ar putea fi eutanasiat ( cu toate ca nu sunt impotriva animalelor) dar asa ma gamdesc ca NU se mai chinuia saracul catel !
Fiindca sunt convins ca el nu are nici un fel de vina !
Oricum,
Va multumesc frumos pentru raspuns !
Răspuns la discuția Animale de companie la bloc

gigiz a scris:

Adevar graieste ynocentta!
noi exact asa am procedat prin urmare detinatorii de animale de companie pe care le scot afara la plimbare platesc suplimentar cate 5 lei lunar. Chiar eu am propus asta in conditiile in care si eu am un caine dar care niciodata, niciodata nu face mizerie pe scara ptr. ca l-am educat in acest sens. Pe catel il ai asa cum il inveti de mic.
Dar mai trebuie ceva. Chiar detinatorul trebuie sa fie educat ....tot de mic.

Asa este ! Si sa ne intelegem : iubesc cainii si am si avut caine in apartament ( nu mai pot avea acum din motive alergologice), prin urmare NU am nimic impotriva lor ca si animale ! Mai grav este cand animalul cu doua picioare este mai necivilizat decat un biet catel care pentru binele lui ar putea fi eutanasiat ( cu toate ca nu sunt impotriva animalelor) dar asa ma gamdesc ca NU se mai chinuia saracul catel !
Fiindca sunt convins ca el nu are nici un fel de vina !
Oricum,
Va multumesc frumos pentru raspuns !
Buna seara !
Ma puteti ajuta si pe mine cu o problema : in blocul in care locuiesc avem o vecina care are un caine care este foarte bolnav, foarte batran si din aceste cauze cand il scoate afara, foloseste liftul care se umple de par si de un miros foarte urat, deoarece isi face nevoile si in lift si exact in fata usii de la intrare in bloc !
Mentionez ca i s-a atras atentia de catre mai multi vecini dar aceasta vecina sufera de o ne...pasare de nedescris !
In bloc mai avem si copii ( si mai mici si mai marisori) care sunt nevoiti sa foloseasca acelasi lift in care isi face nevoile acest caine , iar in fata blocului este un miros foarte urat si de nedescris!
Se poate face ceva in privinta asta ???
Va multumesc anticipat pentru raspuns !
Buna seara !
Am si eu o intrebare :
Pentru inceput sa povestesc un pic "speta" si apoi intrebarea
Parintii mei locuiesc la ultimul etaj al unui imobil neprevazut cu "acoperis" tip pod ci cu cu acea clasica terasa. Prin anii '90 impreuna cu un alt vecin tot de la ultimul etaj au luat hotararea sa construiasca un acoperis tip pod deoarece nu mai scapam de infiltratiile produse de ploi si zapada ! Mentionez ca imobilul are 4 apartamente pe fiecare etaj iar din aceste 4 ap doar ai mei si cu acel vecin au vrut si au avut situatia materiala sa ridice acest acoperis. Au umblat din usa in usa sa intrebe cine mai vrea sa cotizeze pentru acest lucru, dar ca si on zilele de azi raspunsurile au fost aceleasi ( nu ii intereseaza pe ei fiindca nu stau la ultimul etaj).
Intr-un final s-au apucat de treaba si au facut acele "poduri", doar ca la vremea aceea la "moda" erau placile de azbociment ca si solutie de "invelit" si cu astea au si facut. Pe toata durata ridicarii acelor poduri doar doi vecini au "cotizat" cu o masa pentru mesteri si atat (nimic parte financiara).
Dupa terminarea constructiilor, la o perioada de ceva ani buni s-au hotarat si ceilalti 2 vecini sa faca acelasi lucru si au facut, parintii mei contribuind si la cota lor parte din "casa scarii".
Anul acesta vecinul cu care parintii au ridicat primii s-a hotarat sa isi schimbe acele placi de azbociment cu tabla si a facut acest lucru fara sa intrebe pe nimeni nimic.
Acum vine nelamurirea : dupa ce a facut acest lucru a venit la tatal meu cu un tabel si o suma trecuta in dreptul lui pe care tata ar trebuii sa o plateasca fiindca atat a "hotarat" el ca ii revine fiecarui apartament si "amemintindu-l" ca daca nu o plateste il da in judecata.
Cum ar trebuii sa procedeze si ce ar trebuii sa faca tatal meu ?!?!?
Multumesc anticipat pentru raspuns !