Idea de baza e ca la momentul cumpararii apartamentului eu aveam dreptul sa beneficiez la conditiile de atunci de un loc de parcare - lucru pe care ei mi l-au refuzat, iar apoi au marit preturile.
Conform autorizatiei de constructie, ei trebuie sa puna la dispozitia fiecarui apartament de sub 100mp cate un loc de parcare, si peste 100mp 2 locuri de parcare.
Ei ne-au refuzat timp de 2 ani acest drept !
Din pacate, legislatia specifica clar ca trebuie construite, dar nu si date locatarilor - sau momentul in care locatarii sa poata beneficia de ele.
Buna ziua,
Am achizitionat un apartament intr-un imobil nou in 2014.
La momentul achizitiei dezvoltatorul nu vindea parcarile din subteran deoarece nu erau finisate complet dar ni se promisese/specificase un anumit pret.
Abia dupa doi ani parcarile au fost scoase la vanzare dar la un pret triplu - de la 5000 eur la 15000 eur.
Ce putem face noi locatarii in acest caz ?
Conform autorizatiei date de primarie sunt construite in subteran acele locuri de parcare, dar dezvoltatorul nu le vinde la preturile ofertate la momentul cumpararii imobilului ci la noile preturi.
A amanat vanzarea lor pana s-a aglomerat zona si acum practic ne forteaza mana sa acceptam noile preturi.
Exista posibilitatea de a-i actiona in instanta deoarece nu ne-au pus la dispozitie parcarile in momentul vanzarii imobilului ?