Astazi am fost detectat de un aparat radar TRU-CAM, situat in zona Cleja-Racaciuni,jud.Bacau, DN2, cu viteza de 103km/h, in urma caruia mi s-a suspendat permisul pe perioada a 90 de zile. Fiind duminica in drum spre Bucuresti era aglomerat, si fapt confirmat si de politist partea de teren extravilan de la iesirea din satul cleja a devenit intravilan, iar in cele din urma restrictia de 50km/h continua si in zona in care pana acum se circula cu limita de 100km/h fiind in afara localitatii pana in Valea Mica, Gheorghe Doja. Semnalizarea nu este corespunzatoare. Singura schimbare pe care am observat-o si voi incerca sa verific inca odata, este disparitia semnului ce indica iesirea din localitatea Cleja si a restrictiei de 50km/h (acum vizibila si pe maps). Masina pe care o conduceam indica in acel loc prin semnal gps limita de 100km/h, fiind dotata din fabrica cu un astfel de sistem ce iti indica limita de viteza in zona in care te afli.
Am inteles ca aceste pistoale au o marja de eroare si nu stiu daca ma pot baza pe acest fapt avand in vedere ca am avut 103km/h.
Am mentionat in procesul verbal semnat "Nu cred ca am avut aceasta viteza". Am avut permisul la mine, dar nu si buletinul. Iar la punctuld) Confiscarea Agentul a completat: "suspendarea dreptului de a conduce pt 90 de zile."
in continuare la punctule) imobilizarea vehiculului(marca)...nr de inmatriculare/inreg:a fost completat de catre agent "admisa in localitate si fara actul de identitate asupra sa" (poate fi considerata o greseala avand in vedere titlul campului?
Maine voi plati contravaloarea amenzii pentru a ma asigura ca voi plati doar jumatate.
Intrebare: In urma unei contestatii, in cazul in care primesc un verdict negativ, mai pot depune cererea reducerii perioadei de suspendare la 30 de zile daca am trecut testul 13/15? Sau aceasta sansa dispare in cazul in care am facut contestatie?