eu asa am facut pe 2 ani nu poti face pe 1 an si 6 luni doar 2 ani daca te razgandesti poti sa te intorci mai repede se da si un stimulent de 500 de ron !!
poi asa vom face si daca nici asa nu vrea ? deci la acea scola din oras merge sotul de cand a fost mic si acum ca numai au copii la scoala vor sa mute ;(
da dar normal si legal trebuie sa plateasca statul transportul
primarul din comuna el a retras copii la scoala din comuna dar copii sau obisnuit la scoala acolo de ce nu a anuntat la inceput de an scolar ne muta de pe 1 octombrie cum are chef
buna ziuava deranjez cu o intreabare suntem niste parinti dintr-un cartier si acum primarul din arad numai doreste sa ne de-a transport gratis pentru elevi cum sa facem ? ce sfaturi ne dati ?sunt 2 scoli dar pana acuma tot la scola din oras am mers si acum a zis sa mergem la cea din comuna va rog asteptam sfaturi !!
buna ziua s-a marit indemnizatia am observat la toate mamicile mie doar cu 9 lei de ce oare asa putin tuturor mamicilor cu 200 de lei si mie doar cu 9 lei am avut indemnizatia 1054 si alocatia copil 200 acuma am 1064 si indemnizatia 200 unde pot sa ma interesez de ce asa putin ?X-(