avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 630 soluții astăzi
Forum Activitate simora84

Activitate simora84

Buna ziua, am apelat la acest forum pt a gasi o solutie in rezolvarea problemei pe care o am cu firma de salubritate cu care am contract de prestari servicii, platesc lunar, dar nu mi se ridica gunoiul cu lunile. Eu locuiesc intr-o comuna de langa jud Cluj, dar casa mea este situata undeva la marginea satului, la drum european, unde de 2 luni imi scot gunoiul la poarta si masina de salubritate trece pe langa noi, dar nu au dispozitie din partea d-nei directoare sa-l preia, daca nu saptamanal cum scrie in contract, macar o data pe luna....Sunt intr-o situatie disperata deoarece merg de 2,3 ori pe saptamana la sediu cu rugamintea sa-mi ridice si mie sacii de gunoi din cand in cand macar...de fiecare data mi se promite ca o sa imi ia sacii, dar bineinteles ca mai trece o saptamana si eu sunt nevoita sa-mi arunc gunoiul la tomberon in alta parte, sa-mi fac miros in masina si sa ma enervez ca platesc si nu mi se ofera serviciile pt care platesc.....suntem o comunitate de 4 case care am ajuns disperati din cauza gunoiului pe care il imprastie cainii pe un drum european, iar noi suntem nevoiti sa-i adunam....am inteles ca in Cluj exista probleme cu groapa de gunoi, dar culmea ca in sat se ia gunoiul macar la 2 saptamani, dar noi ca suntem undeva la iesire nu mai contam, dar totusi trebuie sa platim salubritate si impozit....nu ne uita cand e vorba de taxe! Va rog sa ma indrumati ce as putea sa fac sa se rezolve aceasta situatie neplacuta. Va multumesc!