avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 433 soluții astăzi
Forum Discuţii diverse Răspunsuri în comunitate nerespectarea unui contract de prestari servicii
Discuție deschisă în Răspunsuri în comunitate

nerespectarea unui contract de prestari servicii

Buna ziua, am apelat la acest forum pt a gasi o solutie in rezolvarea problemei pe care o am cu firma de salubritate cu care am contract de prestari servicii, platesc lunar, dar nu mi se ridica gunoiul cu lunile. Eu locuiesc intr-o comuna de langa jud Cluj, dar casa mea este situata undeva la marginea satului, la drum european, unde de 2 luni imi scot gunoiul la poarta si masina de salubritate trece pe langa noi, dar nu au dispozitie din partea d-nei directoare sa-l preia, daca nu saptamanal cum scrie in contract, macar o data pe luna....Sunt intr-o situatie disperata deoarece merg de 2,3 ori pe saptamana la sediu cu rugamintea sa-mi ridice si mie sacii de gunoi din cand in cand macar...de fiecare data mi se promite ca o sa imi ia sacii, dar bineinteles ca mai trece o saptamana si eu sunt nevoita sa-mi arunc gunoiul la tomberon in alta parte, sa-mi fac miros in masina si sa ma enervez ca platesc si nu mi se ofera serviciile pt care platesc.....suntem o comunitate de 4 case care am ajuns disperati din cauza gunoiului pe care il imprastie cainii pe un drum european, iar noi suntem nevoiti sa-i adunam....am inteles ca in Cluj exista probleme cu groapa de gunoi, dar culmea ca in sat se ia gunoiul macar la 2 saptamani, dar noi ca suntem undeva la iesire nu mai contam, dar totusi trebuie sa platim salubritate si impozit....nu ne uita cand e vorba de taxe! Va rog sa ma indrumati ce as putea sa fac sa se rezolve aceasta situatie neplacuta. Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 07:31, 25 August 2016
Notificati oficial prestatorul de servicii sa se achite de obligatiile contractual asumate,sub sanctiunea obligarii la plata a cheltuielilor aferente solutionarii in instanta

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Plata gunoi petremarin11 petremarin11 Buna seara. Detin o casa de vacanta intr-o comuna dintr-o zona de deal. Pana in anul 2017 colectarea gunoiului se facea de catre o firma de salubrizare din ... (vezi toată discuția)
Solutie depozitare gunoi Costica33 Costica33 Astept de citiva ani sa se gaseasca o solutie de depozitare a gunoaielor care nu se pot arunca pe ghena de gunoi, in afara blocului. In ghena este spatiu ... (vezi toată discuția)
Gunoi aruncat in tomberonul blocului vecin surcelus surcelus Buna ziua! In blocul vecin este un coafor care isi arunca gunoiul in tomberonul blocului nostru unde este spatiu special amenajat pentru depozitarea gunoiului. ... (vezi toată discuția)