din ce retin am semnat c.i.m. pe perioada nedeterminata cu perioada de proba de 90 zile mie nu mi s-a dat o copie dupa contract desi am inteles recent ca nu e o.k. acest lucru
Lucrez la o multinationala cu data de angajare din 16.05 2016.Desi au trecut cele 90 zile pentru care am semnat contractul initial,nu mi s-a reinnoit contractul,eu lucrand in continuare.In pachetul oferit de firma avem si asigurare de sanatate la o firma privata de asigurari de la care mi s-a emis un anumit card,dar eu nu sunt inca in posesia lui,desi l-am cerut de cateva ori.Programul este foarte lung in comparatie cu ceea ce s-a semnat in CIM,lucrand zilnic 10-11 ore fara a ni se plati toate orele suplimentare(lunar ni se platesc 2-6 ore).Sefa de departament ne da sarcini in functie de simpatiile sau antipatiile pe care le are fata de angajatii din subordine,lucru pe care nu prea poti sa il comentezi pentru ca imediat ti se raspunde ca atitudinea ta nu este corespunzatoare.Ieri au fost anuntati toti colegii ca se ofera niste bonuri valorice celor care au copii in vederea achizitionarii de rechizite,dar eu am aflat de la colegi,ei nestiind ca sefa nu m-a anuntat si pe mine.Sunt multe chestii care se intampla la noi in firma,dar nu as vrea sa ma desfasor cu toate aici.Sfatuiti-ma unde ar trebui sa ma indrept pentru a cauta si a afla daca tot ce se intampla la noi in firma este corect?