Ma aflu in proces de divort cu sotul meu, actiune de divort intentata de acesta. Am fost nevoita sa ma mut la parintii mei, deoarece acesta nu ne-a primit la resedinta comuna. (mentionez din cauza unor motive nereale si neveridice). suntem separati de aproape 3 luni, prima luna s-a interesat foarte putin de bebelus, doar la insistentele mele, dupa care prin intermediul unor notificari ne-am pus de acord asupra unui program de vizita pana la pronuntarea divortului ( 2 ore sapt la dom mamei sau tatalui). Problemele au aparut de aici, el nu vrea sa urce la parintii mei, iar pe mine nu ma lasa sa insotesc copilasul la domiciliul lui. Bebelusul are 9 luni de zile. Astfel, am ales varianta spatiului public insa, dat fiind ca uneori este cald, sau ploua sau bebelusul doarme, am propus decalajul programului cu 1-2 h, cu acelasi interval orar. Nu intelege, si merge intruna sa depuna declaratie la politie cum ca ii este interzis sa vada copilul. Mentionez ca am dovezi despre faptul ca bebelusul a fost vazut ( inscris si foto). Oridecateori nu il las singur la domiciliul sau depune plangeri nefondate. Am propus doar 3 intalniri comune cu mine si cu bunicii doar pentru a reobisnui bebelusul cu acestia, au refuzat orice colaborare cu mine in acest sens. Acum a depus ordonanta presedentiala in vederea unui program de vizita. Cum este mai bine sa procedam dat fiind ca bebelusul este micut ?