avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1186 soluții astăzi
Forum Activitate CTT

Activitate CTT

Evident ca va creste, dar vreau sa stiu daca vor fi egale salariile unui economist si al unui muncitor necalificat,sau va exista o diferentiere.
Buna ziua. As vrea sa stiu ce se intampla la 1.01.2018 cand e programata cresterea salariului minim la 1900 lei, cu salariul unui economist din sistemul sanitar public, care are momentan ca debutant 1660 lei, iar ca economist II 1827 lei,? Un muncitor necalificat debutant va avea un salariu egal cu cel al unui economist care singur are in mana activitatea de personal a unui spital cu 500 angajati?Facultate, masterat, munca intelectuala, responsabilitati, toate sunt inferioare unui dat cu matura in curte ? Multumesc anticipat pentru clarificarea acestei probleme si pentru furnizarea de informatii.
Buna ziua.
Anticipat va prezint multumiri pentru ajutor in clarificarea urmatoarelor aspecte:
- cartier rezidential, comuna, un vecin care si-a facut un atelier de mobila,dar si unul de confectii metalice. Acesta lucreaza indiferent de ora, chiar si sambata la orele 01.00 noaptea. De parca nu era de ajuns muzica data la un volum maxim si cand munceste, si cand nu munceste, si cand e zi, si cand e noapte.Nu cred ca are autorizatii, am cautat informatii pe internet. Pe langa asta, angajeaza la negru.
- autorizarea acestor ateliere nu este conditionata de acordul vecinilor?
- activitatea lor nu este supusa unui orar?
-
Unde pot reclama sau verifica aceste lucruri?sau ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc.
O zi buna