avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 895 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Societăţi comerciale Conditii autorizare atelier de mobila/ atelier de ...
Discuție deschisă în Societăţi comerciale

Conditii autorizare atelier de mobila/ atelier de feronerie

Buna ziua.
Anticipat va prezint multumiri pentru ajutor in clarificarea urmatoarelor aspecte:
- cartier rezidential, comuna, un vecin care si-a facut un atelier de mobila,dar si unul de confectii metalice. Acesta lucreaza indiferent de ora, chiar si sambata la orele 01.00 noaptea. De parca nu era de ajuns muzica data la un volum maxim si cand munceste, si cand nu munceste, si cand e zi, si cand e noapte.Nu cred ca are autorizatii, am cautat informatii pe internet. Pe langa asta, angajeaza la negru.
- autorizarea acestor ateliere nu este conditionata de acordul vecinilor?
- activitatea lor nu este supusa unui orar?
-
Unde pot reclama sau verifica aceste lucruri?sau ce pot face in aceasta situatie?
Multumesc.
O zi buna

Alte discuții în legătură

Vecina sensibila julie88 julie88 stau la bloc la etajul 1.sunt venita acasa de la facultate cam de o luna.am obiceiul de 2- 3 ori pe saptamana mai ales cand fac curatenie sa ascult muzica mai ... (vezi toată discuția)
Gratar in curtea casei + vecin insuportabil Adrian_Gorj Adrian_Gorj Buna ziua ! Ma confrunt cu urmatoarea problema : Stau la casa , intr-un cartier de case mai exact, fiecare avand o curte de aproximativ 500 metri + - . Langa ... (vezi toată discuția)
Vecini scandalagii c_stefania c_stefania Buna ziua, Am citit legea nr 61/1991 privitoare la linistea si ordinea pulica insa raman cu cateva nelamuriri. Prolema pleaca de la vecinii de deasupra la ... (vezi toată discuția)