avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 894 soluții astăzi
Forum Activitate florentinadumbrava

Activitate florentinadumbrava

Buna ziua,
Presedintele asociatiei noastre a fost ales cu maxim de voturi.Va rog sa ma lamuriti in urmatoarea problema.Acesta lucreaza in politie si conform statutului nu are voie sa aiba contract de mandat si nu poate fi remunerat. Poate fi,in acest caz,presedinte al asociatiei de proprietari voluntar? Mulyumesc !
Buna seara !
Suntem asociatie de proprietari al unui bloc cu 2 scari C + D.Administratorul si presedintele si-au dat demisia.Am dori sa ne separam de scara C si sa infiintam societate de proprietari doar pentru scara noastra ( D ),insa nu stim pasii care ar trebui urmati.La comun avem apa rece si cred ca si caldura,din ce-am vazut in facturile afisate la avizier.Ma puteti ajuta cu un raspuns,va rog ? Multumesc !
Buna seara! Va rog sa ma ajutati cu un raspuns la problema mea.Suntem asociatie de proprietari cu doua scari C + D.Dorim sa ne separam de scara C si sa avem asministrator separat doar pentru scara D. Utilitatile nu sunt comune cu cealalta scara. Cum trebuie sa procedam si care sunt pasii de urmat ? Multumesc !