avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 581 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Infiintare asociatie de proprietari
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Infiintare asociatie de proprietari

Buna seara !
Suntem asociatie de proprietari al unui bloc cu 2 scari C + D.Administratorul si presedintele si-au dat demisia.Am dori sa ne separam de scara C si sa infiintam societate de proprietari doar pentru scara noastra ( D ),insa nu stim pasii care ar trebui urmati.La comun avem apa rece si cred ca si caldura,din ce-am vazut in facturile afisate la avizier.Ma puteti ajuta cu un raspuns,va rog ? Multumesc !
Cel mai recent răspuns: elga50 , moderator 06:18, 6 Februarie 2017
La documente utile la asociatii proprietari veti gasi informatii cum sa infiintati asociatia.
Interventie moderator

Va rog sa continuati discutia unde ati inceput-o
www.avocatnet.ro/content/for...

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Probleme asociatie proprietari rentz rentz Buna ziua, Va expun mai jos un istoric al problemelor Asociatiei de Proprietari bloc X scara 1 : 1. Blocul X are 8 scari si 7 etaje si a fost construit ... (vezi toată discuția)
Infiintare asociatie Viorica1962 Viorica1962 Se poate infiinta o asociatie intre locatari care locuiesc pe scări diferita in acelasi bloc? Multumesc! (vezi toată discuția)
Credit asociatie SimonaBardea SimonaBardea Buna ziua! O asociatie de propietari poate face credit la o banca? Simona. (vezi toată discuția)