In care tara este valabil raspunsul dvs?!Justitia corupta niciodata nu ii va lovi la joale pe politisti.Justitia din aceasta tara(judecatorii) nu le pasa de contestatii,documente medicale .
Prima mea infatisare din 11.11.2024 a tinut exact un minut.Judecatoarea m-a intrebat daca vreau anularea amenzii si atat.Apoi am primit un raspuns detaliat dar nu sa motiveze cauza ce a dus la amenda -acel apel singur facut la 112 ,ci la altele care nu sunt trecute ca motiv de amenda pe procesul verbal.
Acum sper in ianuarie 2025 la APEL sa se uite pe alte documente medicale recente din septembrie 2024.Ei cred ca un om in varsta de 72 ani se poate vindeca de afectiunea mea pe cord peste noapte.Sunt indiferenti,nu le pasa ,nu sunt empatici sunt.....
Cine(ce organ al statului) poate amenda (pedepsi) pentru abuz in serviciu ISU cand amendeaza in colaborare cu politia, cetateni bolnavi care apeleaza serviciul 112.
Sun la 112 invocand crize de sufocare fiind bolnav de inima (dar si datorita caniculei plus poluare cu hidrogen sulfurat de rafinaria Vega din Ploiesti-in articole de presa pe net recunosc cazul meu ca este un caz de urgenta), ISU serviciul 112 imi trimit la domiciliu politia in loc de salvare si ma amendeaza cu 2000lei (conform art 1 OUG 34/2008)-acest articol este valabil pentru solicitari multiple la serviciul 112 - nu pentru un singur apel la 112 in 39 ani de cand domiciliez in Ploiesti ).
Instanta de judecata la prima infatisare da dreptate politiei,nelund in considerare certificatele medicale atasate la contestatia depusa de mine.Ei voiau ca aceste documente sa fie toate din anul 2024 ,neadmitand si un document din anul 2023.Acum urmeaza apelul la care am sa prezint si un document medical din septembrie anul 2024 .
Sper ca la apel in ianuarie anul 2025 sa nu-mi mai ceara si alte documente medicale.
La o greseala a inscrierii sumei la rubrica TVA pe o factura catre client in luna mai anul 2015 ,clientul(prin contabila sa) mi-a facut cunoscuta greseala facuta de mine de abia acum (cu intarziere de un an si 3 luni) Contabila acestuia s-a inscris cu suma corecta in documentul nr.394.As dori sa stiu daca(conform legilor in vigoare) sunt pasibil de amenda la rectificare pe documentul nr.394 (cu intarzierea corespunzatoare) de catre inspectorul ANAF?! Asta dupa ce voi duce la ANAF situatia cu corectarea facuta in documentul nr.394 si nr. 300
Va multumesc!
Onu Virgil Ploiesti 2.09.2016:(
Vreau sa stiu daca dupa 20 de ani de contract(folosinta-cultivare pamant de catre arendas) acesta poate revendica legal sa intre in propritatea celor 4,75ha de teren?!( asa am auzit de la unele persoane):(