multumesc domnule avocat...dar daca la proces ma prezint fara avocat si se decide ca am consumat,detinut si am facut trafic ( cele 8 pliculete pe care le-am luat pentru un prieten),pot ajunge sa fac puscarie?sau imi fac griji prea mari pentru situatia asta in conditiile in care sunt 1.4g etnobotanice?
buna ziua,in primul rand multumesc pentru ajutorul acordat.
tin sa precizez ca acum 3 ani am fost gasit cu un pliculet de etnobotanice asupra mea fapt pentru care am dat o declaratie.
acum 2 ani impreuna cu inca 3 baieti am fost prinsi in masina cu 10 pliculete de etnobotanice (1.4g) in timp ce consumam o "tigara",am dat o declaratie cu ce sa intamplat si acum(dupa 2 ani) am fost chemat sa stau de vorba cu un procuror,am aflat ca am dosar penal...8 pliculete din cele 10 le-am cumparat pentru un alt prieten asta am spus-o si domnului procuror.persoana care a fost sa cumpere pliculetele de la diler a declarat ca eu am fost si chiar sa folosit telefonul meu pentru contactare dar nu am nici o legatura cu persoana respectiva.mentionez ca lucrez in cadrul armatei.
intrebarea mea este care pot fi consecintele pe care trebuie sa le suport?pot face puscarie pentru lucrul asta?dupa o perioada de timp dispare dosarul penal?2 dintre persoanele cu care eram au avut variante putin mai diferite cand au discutat cu domnul procuror(eu a-si fi cumparat pliculetele)...cu toate ca nu acesta este adevarul...unde se poate ajunge cu problema aceasta?nu am alte antecedente penale.multumesc