avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 685 soluții astăzi
Forum Activitate victornelea

Activitate victornelea

Răspuns la discuția Neînțelegere foști soți
Sunt co-proprietari prietena mea și fostul soț.
Răspuns la discuția Neînțelegere foști soți
Puteți fi mai explicit(ă), vă rog ? Ce înseamnă „până nu e prea târziu” ? Vă mulțumesc !
Bună ziua !
Am o problemă. Prietenei mele (viitoarea mea soție) încă îi vin acasă plicuri pe numele fostului soț, plicuri cu datorii de la bănci și amenințări cu executare silită, iar prietenei mele îi este teamă să nu fie și ea afectată de executare silită, ba mai rău, de un posibil sechestru pe casă. Ei au divorțat cu aprox. 10 ani în urmă, dar nu au făcut partaj, din motive financiare. Fostul soț locuiește cu chirie în altă parte, de când au divorțat. Dar noi credem că nu și-a schimbat vechea adresă din buletin. Vă rugăm, dați-ne o soluție de rezolvare a acestui caz. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere ! Victor Nelea, cu respect
Răspuns la discuția Impozit pe casă
Vă mulțumesc frumos pentru sfaturi ! Așa vom face.
Cu stimă !
Bună ziua !
Am o problemă. Prietena mea s-a dus să plătească impozitul pe casă și cei de la taxe și impozite i-au spus că trebuie să plătească întâi niște amenzi acumulate din 2005 încoace, încasate de fostul soț, de care a divorțat acum 2 ani. Amenda se ridică la valoarea de aprox. 2500 lei. Fostul soț nu vrea să plătească. Divorțul a fost fără partaj. Fostul soț are buletinul tot pe aceeași adresă cu fosta soție, deși nu mai locuiește acolo. Prietena mea nu dispune de acești bani. Vă rog frumos dați-ne o soluție pentru această problemă, în așa fel încât impozitul pe casă să fie plătit.Vă mulțumesc pentru înțelegere ! Așteptăm un răspuns competent și operativ. Cu respect !