avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 307 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... Neînțelegere foști soți
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

Neînțelegere foști soți

Bună ziua !
Am o problemă. Prietenei mele (viitoarea mea soție) încă îi vin acasă plicuri pe numele fostului soț, plicuri cu datorii de la bănci și amenințări cu executare silită, iar prietenei mele îi este teamă să nu fie și ea afectată de executare silită, ba mai rău, de un posibil sechestru pe casă. Ei au divorțat cu aprox. 10 ani în urmă, dar nu au făcut partaj, din motive financiare. Fostul soț locuiește cu chirie în altă parte, de când au divorțat. Dar noi credem că nu și-a schimbat vechea adresă din buletin. Vă rugăm, dați-ne o soluție de rezolvare a acestui caz. Vă mulțumim frumos pentru înțelegere ! Victor Nelea, cu respect
Cel mai recent răspuns: victornelea , utilizator 23:39, 15 Aprilie 2019
1 din 1 utilizatori consideră
acest răspuns util
faceti partajul la notar pana nu e prea tarziu
Puteți fi mai explicit(ă), vă rog ? Ce înseamnă „până nu e prea târziu” ? Vă mulțumesc !
Ultima modificare: Luni, 15 Aprilie 2019
gi-jane2, moderator
Cine e proprietar pe casa?
Sunt co-proprietari prietena mea și fostul soț.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executarea silita a fostului sot ma poate afecta si pe mine daca nu am partajat bunurile? sfloriana77 sfloriana77 In urma cu 4 ani am luat un credit cu garantie imobiliara pe numele fostului sot , dupa cca un an am divortat dar nu ne-am partajat imobilul pt ca s-a notat pe ... (vezi toată discuția)
Executare silita roxxanna roxxanna Stimati domni, Sunt divortata. si recasatorita Am achzitionat o garsoniera - prin credit ipotecar cu fostul sot. Inca nu este achitata final.S-a ajuns la ... (vezi toată discuția)