avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 528 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul familiei sau probleme ... executarea silita a fostului sot ma poate afecta si pe ...
Discuție deschisă în Dreptul familiei sau probleme juridice de familie

executarea silita a fostului sot ma poate afecta si pe mine daca nu am partajat bunurile?

In urma cu 4 ani am luat un credit cu garantie imobiliara pe numele fostului sot , dupa cca un an am divortat dar nu ne-am partajat imobilul pt ca s-a notat pe CF "sechestru penal" fiind implicat intr-un proces. el a renuntat sa m plateasca creditul pt a se ajunge la executare si pt a-l putea cumpara la pret de licitatie 50-75% valoare de catre o a 3a persoana pusa de el. Luna aceasta e licitatie ,el executa o condamnare .As vrea sa stiu ce sa fac pt a-mi putea proteja macar partea mea din imobil , s-au ce ar trebui sa fac ... ? va multumesc ..
Cel mai recent răspuns: elenazan , utilizator 21:33, 3 Aprilie 2011
Solicitati partajarea imobilului, astfel incat sa poata fi urmarita silit numai partea fostului sot.
Si pe mine ma intereseaza subiectul.Sora mea care locuieste legal in Italia vrea sa stie daca poate face partajarea bunurilor dobandite acolo(casa,masina) de comun acord la un notar in Romania,si daca aceasta partajare este recunoscuta in Italia. Sotul ei a facut niste datorii fara acordul ei si s-ar putea sa ii fie pus sechestru pe bunuri,si sa ramana fara nimic din cauza jocurilor de noroc ale sotului. Multumesc

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Executorul achita sulta sotului fara titlu executoriu dandanaua dandanaua Prin hotarare judecatoreasca, imobilul apartinand sotilor a fost partajat, atribuindu-se sotului debitor I.M., care a fost obligat la sulta catre celalalt sot, ... (vezi toată discuția)
Privilegiu imobiliar vis-a-vis executare silita goby goby Buna ziua, Sunt presedinte de asociatie si ma confrunt cu urmatoarea problema; Datorita restantelor acumulate in valoare de peste 3500 lei, in 01.10.2014 am ... (vezi toată discuția)
Locuinta familiei ContSters296710 ContSters296710 Am divortat de 11 luni. Sotia locuieste in imobilul proprietate comuna - de comun acord, verbal, iar eu locuiesc in apartamentul parintilor pana la ... (vezi toată discuția)