Am făcut greșeala de a trece casa și pe numele fostului soț, iar acum au început să-mi vină somații de la bănci și amenințări cu executarea silită. Sunt într-o situație disperată, pot pierde casa? Vă rog să mă ajutați cu un sfat
Bună seara! Sunt divorțată de 2 ani și am 2 copii minori în întreținere. În timpul căsniciei, am făcut greșeala de a trece casa și pe numele fostului soț. Acum au început să-mi vină plicuri de pe la bănci, cu somații de plată și cu amenințări cu executarea silită, deoarece fostul soț a făcut împrumuturi și nu le mai plătește. Sunt într-o situație disperată! Pot pierde casa? Vă rog să mă ajutați cu un sfat, dacă se poate face ceva. Vă mulțumesc!
Va sfătuiesc să nu rămâneți in pasivitate și formulati cât mai urgent acțiune pentru partajarea imobilului. Daca reusiti sa dovediți că fostul soț nu a avut nicio contribuție la achiziționarea acelui imobil aveti toate sansele sa vi se atribuie integral dvs. Acționati cât mai urgent ca sa nu va vedeti cu apartamentul executat silit sau mai rau, soțul sa vanda cota lui parte unor persoane" de bine" care să vină sa stea in casa cu dvs si sa va determine sa plecati singura de acolo.
Contactați un avocat recomandat sau de pe forum si demarati acțiunea.