avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 962 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Executare silită executare silita dupa divort
Discuție deschisă în Executare silită

executare silita dupa divort

in timpul casatoriei cu sotul meu am facut niste credite de nevoi personale la mai multe banci in valoare totala de vreo 40000 ron,doua credite pe numele meu si trei pe numele sotului ,fiecare prezentand adeverinta de la locul sau de munca.De jumatate de an am divortat,nefacand partajul,din lipsa de bani.Eu am platit creditele de pe numele meu,el nu le-a mai platit pt ca nu mai lucreaza si am inteles ca a fost actionat deja in judecata pt executare silita,procesul nu s-a terminat inca,si nu stiu exact date despre proces.Avem in comun apartamentul si bunurile din casa.Ce se va intampla in caz de executare silita cu partea mea de casa?Au dreptul sa scoata casa la licitatie daca nu este numai proprietatea fostului sot ci si a mea?Ce ma sfatuiti?Am si un copil in intretinere
Cel mai recent răspuns: micutam , utilizator 20:23, 31 Iulie 2009
Ar fi bine sa declarati la bancile respective situatia dvs. si ei ar putea vinde partea lui de casa( jumatate-unde sta el). Daca dvs. ati platit ceditele nu e nici o problema.
dar cum ar putea sa vanda partea lui de casa? Si daca deja e actionat in judecata ce sa fac?
va rog,ma ajuta cineva?
se va cere partajarea bunurilor, dupa care va fi executata silit partea din bunuri ce ii revine fostului sot
dar de partea mea de bunuri nu se va lega nimeni motivand ca imprumutul a fost facut in timpul casatoriei? mentionez ca imprumuturile au fost facute numai pe numele lui,eu neprezentandu-ma sa semnez nici un contract.Ce este pe numele meu,este achitat la zi.

Alte discuții în legătură

Plata sulta partaj pentru un apartament executat silit Parisien Parisien Buna ziua!In urma cu un an de zile,m-am inteles cu fosta mea sotie sa facem partajul apartamentului,prin care ea se obliga sa imi achite o sulta in valoare de ... (vezi toată discuția)
Partaj notar danaru danaru Buna seara, As dori si eu o informatie...Am hotarat sa facem partajul la notar: un apartament ipotecat, credit imobiliar pe 22 de ani si o masina, tot cu ... (vezi toată discuția)
Divort, partaj, banca, credit prima casa. 123soare 123soare In urma divortului am ramas cu un credit la banca pentru un apartament luat prin prima casa, creditul este luat impreuna cu fostul sotul. eu nu mai stau in ... (vezi toată discuția)