Buna seara nu sunt casatorita si am un copil,eu locuiesc in oras iar copilul il tin la tara cu mama mea pentru ca nu am cu cine sa il las acasa cat timp eu sunt la munca. Copilasul are 4 ani, pe tata nu il intereseaza mai deloc de el inafara de pensia alimentara nu ii ia nimic si nici parinti lui dar in schimb au pretentii la copil pt a mil lua de langa mine (tatal l-ar lua mai mult de gura mamei lui pt ca ce zice ea e lege pt el) poate sa faca lucrul asta avand motivul ca eu ca mama nu il pot tine langa mine pt faptul ca lucrez iar el il poate tine ca sta in casa cu mama lui si cat timp e el la munca sta ea cu copilul ( de fapt ea ar sta cam in permanenta iar el mai plecat cam tot timpul gura casca). Eu stiu ca legea este egala pt ambi parinti dar ma deranjeaza faptul ca el lar lua mai mult pt mama lui si de cate ori vine sa il vada vine numai cu ea si pt ea nu pt el, el nu se deranjeaza nici sa discute cu copilul habar nu are sa se joace sau sa vorbeasca cu el si nici nu stie sa se comporte cu un copil este aerian si imi este frica sa il las cu el si 10 min pt ca nu este constient de ce inseamna un copil ( un exemplu din multe altele era sa dea masina peste copil pt ca el nici nu se deranjeaza sa se uite dupa copil macar cand merge pe strada) IMI ESTE FRICA SA IL LAS CU EL nu este constient si incapabil sa stea cu copilul