Intr-adevar asta ma interesa pentru ca pot mentiona acest lucru in viitor INAINTE sa ma duc in Iasi, chiar mi-am spus ca ar trebui sa inregistrez convorbirile, desi la o adica cred ca se poate demonstra cu anuntul din ziar, biletele dus (luate cu o zi inainte) si intors, numarul de telefoane date si primite, si mai ales ca am fost si cu un parinte, nu-i doar cuvantul meu impotriva cuvantului sau.
Desi ideal ar fi fost sa am mai multe optiuni, majoritatea anunturilor cer foarte multi bani din cauza strainilor bogati. 200-500 de euro daca esti barbat, 50-200 de euro daca esti femeie (si poate vine si o prietena cu tine)
[ link extern ] .
Am cautat din luna august ceva convenabil si nu l-am gasit decat pe asta, unde mai pui ca in cazul unor astfel de lucruri nu ai la dispozitie, de obicei, mai mult de 24 de ore pana cand camera sau apartamentul este dat altcuiva.
De facto, este aproape imposibil pentru un tip obisnuit, de la mare distanta, sa isi poata alege din mai multe apartamente/camere in aceeasi zi fara sa fiu "jupuit de viu" cand vine vorba de bani.
PS Am si un plan B, desigur, dar prefer sa-mi gasesc gazda.