cyan a scris:
Concret, ce ati dori sa intreprindeti impotriva persoanei respective pentru ca nu v-a mai prezentat camera pentru inchiriat?
Nu puteti obtine nicio despagubire de la aceasta atata timp cat nu aveti un niciun document sau vreo dovada ca ati ati fost pagubit.
Ati fi putut sa dati un telefon anterior plecarii la Iasi si sa intrebati daca ramane valabila intalnirea.
Deocamdata doar sa aflu daca se poate obtine o despagubire pentru banii dati pe drum si timpul pierdut, pentru ca stabilisem verbal in mai multe randuri si in termeni foarte specifici intalnirea si faptul ca ambii suntem de acord, daca permite legea in Romania, nu inseamna neaparat ca o sa si fac. (Probabil imi trebuie multi bani pentru acest lucru.)
Am dat vreo 5 telefoane inainte plecarii la Iasi ca sa ma asigur ca oferta si intalnirea sunt valabile, inclusiv in ziua respectiva in drumul spre Iasi.
Nu cred ca sunt singurul de care si-a batut joc in acest fel.
Am biletele de autobuz, dus si intors (pe cele dus le-am luat cu o zi inainte) cu tot cu chitante si data si numarul de apeluri telefonice date si primite de la individul respectiv.
Anunturile sale sunt online pe un ziar din Iasi, asa ca nu le poate sterge, si sunt mai multe (si in anii trecuti).