Buna ziua! In urma cu ceva timp am cumparat de la cineva un telefon Samsung Galaxy S4 iar ieri am hotarat sa il vand. M-am intalnit cu (,) cumparatorul iar noi am decis sa facem un schimb de telefoane ( eu ii dau telefonul meu pentru telefonul lui ).
Atat eu cat si el am testat telefonul iar cand totul i-a convenit, a acceptat si fiecare am plecat "pe drumul lui". DUPA APROXIMATIV JUMATATE DE ORA individul ma suna si imi spune ca telefonul pe care i l-am dat este o REPLICÃ si imi spune sa ne intalnim si apoi ma ameninta ca se duce la politie.
Eu i-am spus ca telefonul nu este replica si ca a avut timp sa il testeze de fata cu mine. Am refuzat sa ma intalnesc cu el si mi-a trimis mesaje precum: "te astept aici. daca nu vii jur ca te caut", "vii acum si nu se intampla nimic". DUPA O ZI, individul a aflat unde locuiesc iar eu nu eram acasa si a sunat la interfon dar a raspuns sotia care i-a spus ca eu nu sunt acasa.
Ce pot sa fac? Sunt obligat sa ii dau inapoi telefonul daca niciunul din noi nu are dovada factura ? Va rog ajutati-ma
Pe viitor ar fi indicat sa nu mai faceti astfel de "tranzactii" fara acte doveditoare! Variariantele sunt putine:
-1.- daca vreti sa scapati de acel individ si de atitudinea de hartuire pe care o adopta,stabiliti o intalnire cu martori si faceti din nou schimbul
-2.- daca vreti cu tot dinadinsul sa pastrati telefonul nou si va stiti nevinovat,lasati-l sa se duca la politie :)
-3.- duceti-va dvs. la politie si rezolvati problema daca nu se poate in alt mod,in cazul in care va cauta din nou,amenintandu-va .