avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 983 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... Procedura actionare in instanta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

Procedura actionare in instanta

Acum circa 40 de zile am cumparat din Bucuresti o replica de Samsung Galaxy S4 cu pretul de 1250 de lei, iar valoarea reala a copiei este de 300 de lei. Am fost la politie in Bucuresti, am depus plangerea,, dar mi-au spus ca trebuie sa-l dau in judecata daca vreau sa am ceva sanse sa-mi recuperez banii. Imi puteti spune care este procedura ? Trebuie sa astept pana se finalizeaza ancheta la politie sau pot sa il dau in judecata de acum ? Am avut martor pe fratele meu, am doar numele si numarul de telefon ale infractorului (fara adresa). Sunt din Mioveni judetul Arges.

Alte discuții în legătură

Vanzare telefon replica eduard100 eduard100 Buna ziua! In urma cu ceva timp am cumparat de la cineva un telefon Samsung Galaxy S4 iar ieri am hotarat sa il vand. M-am intalnit cu (,) cumparatorul iar ... (vezi toată discuția)
Complicitate ContSters297585 ContSters297585 Salutare tuturor, acu o săptămână un prieten a cumpărat un telefon de la niste bisnitari cu suma de 300 ron, trebuie sa spun ca nici eu nici el nu eram ... (vezi toată discuția)
Pachet trimis prin posta romana, desfacut si impachetat altfel si fara continutul in el. zamfirescu2000 zamfirescu2000 Buna ziua... Am comandat de pe tocmai.ro un telefon Samsung galaxy s4 i9506 cu cablu de date, casti si încărcător in valoare de 1110 lei de la o doamna . ... (vezi toată discuția)