avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 590 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Protecţia consumatorului, ... Probleme cu cei de la eMAG cu un telefon mobil
Discuție deschisă în Protecţia consumatorului, garanţii şi probleme asociate produselor şi serviciilor

Probleme cu cei de la eMAG cu un telefon mobil

Buna seara.Ma numesc Stan Andrei Catalin.Am cumparat de pe eMAG un telefon mobil Samsung galaxy S4.Mi s-a defectat asa ca l-am trimis in service Depanero.Mi-au spus ca ii lipseste codul IMEI(care ar trebui sa se afle sub baterie ,dar nu era intr-adevar)asa ca l-au scos din garantie.I-am sunat pe cei de la eMAG si i-am amenintat si asa l-au primit.Au incercat sa afle acest cod din setari si spuneau ca acest telefon e un original.Ce sa cred acum ca daca ii lipseste acel cod il face replica dar eu nu pot vizualiza continutul telefonului pentru ca s-a spart displayul si nu afiseaza imagine.Ce-mi recomandati sa fac :ii dau in judecata pentru ca telefonul poate fi replica sau incerc sa-l repar pe banii mei?
Va multumesc anticipat!
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 10:21, 30 Noiembrie 2014
Sesizati oficial autoritatea de protectia consumatorului

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Telefon mobil "nedestinat pietei europene" benji1 benji1 In septembrie 2014 am achizitionat de la magazinul EMAG un telefon mobil SAMSUNG I9192 Galaxy S4 mini Dual Sim 8GB. In ultima perioada bateria a inceput sa se ... (vezi toată discuția)
Conflict mediagalaxy si esd-rom service andreid24 andreid24 Salut, In urma cu ceva vreme, mai exact o luna si 3 zile, a inceput spectacolul intre mine si MediaGalaxy plus ESD-ROM service. Pe 01.09.2015 am trimis la ... (vezi toată discuția)
Au voie firmele sa minta in scris? tmpqiu tmpqiu Buna ziua, Am o problema incurcata si as dori sa stiu daca are rost sa vb cu un avocat. Se suprapun din pct meu de vedere mai multe abuzuri: 1. EMAG minte ... (vezi toată discuția)