avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 216 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Dreptul, calculatorul meu şi ... Publicare pe internet a numelor si datelor membrilor ...
Discuție deschisă în Dreptul, calculatorul meu şi internetul

Publicare pe internet a numelor si datelor membrilor asociatiei de proprietari

Buna ziua,

Fac acum un website pentru blocul in care locuiesc. As vrea sa public numele, e mailul si telefoanele presedintei, membrilor de comitet ale asociatiei de proprietari, ale administratorului.
Pentru oamenii din bloc, sa stie unde sa se adreseze in caz ca au nevoie.
Ele se afiseaza oricum la avizier si ma gandesc ca, daca apar in actele depuse la judecatorie, nu ar trebui sa fie informatie altfel decit publica.
Ce spuneti?
La ce ma expun in cazul in care pun aceste informatii pe internet?
Cel mai recent răspuns: peraspera , utilizator 15:27, 5 Mai 2009
Cred ca nr-le de telefon, e-mail etc ar trebui sa fie cele ale asociatiei, nu cele personale ale membrilor despre care scrieti – a fi deranjati acasa, de oricine, oricand, nu e tocmai ceva ce ar accepta acesti membri... Poate, daca sunt si ei de acord – desi utilitatea... unde este? E o asociatie in care toti proprietarii au acces la Internet? Credeti ca in caz de urgenta ar sta cineva sa caute nr-ele de telefon pe Internet? Ar alerga la avizier – e mai rapid...
In plus, daca sunt afisate la avizier oricare persoana interesata are acces imediat la aceste date...
Argumentul conform caruia datele sunt in actele de la judecatorie nu e prea solid – accesul la acele date se face in baza unei cereri (si se cer si datele de identificare ale petitionarului).
Domnule, asociatia nu are numar de telefon si nici e mail.
Multumesc pentru sfaturi.

Revin cu intrebarea mea: legea imi interzice sa fac publice numele, adresa de e mail si telefonul conducerii asociatiei de proprietari?
Avizierul e tot un mod de a face public.
Va rog, daca se poate, un raspuns cu temei legal.
Multumesc.
~ Conținut șters la cerere ~
Multumesc foarte mult domnului avocat.
V-am recomandat.
O zi buna.

=D>
Costica33 a scris:

Fac acum un website pentru blocul in care locuiesc. As vrea sa public numele, e mailul si telefoanele presedintei, membrilor de comitet ale asociatiei de proprietari, ale administratorului.

Felicitari!
Eu am facut de mai bine de un an un forum al asociatiei. Acolo publicam listele de plata lunare, hotararile ad. generale, litigii-procese, reclamatii, etc. Am intalnit si alte asociatii in tara care publica aproape tot.
Intrati pe adresa noastra si cand e functional site-ul dv spuneti-ne si noua .
[ link extern ]

Alte discuții în legătură

Aducerea la cunostinta a hotararilor adunarii generale 123321123 123321123 se poate face: -recomandata cu confirmare de primire -semnatura pe ex 2 ca a primit ex 1(2 e xerocopie) -tabel nominal ca a primit hotarirea -afisare la ... (vezi toată discuția)
Buna ziua. locuiesc in strainatate si detin un apartament in ... Lili Andra Lili Andra Buna ziua. Locuiesc in strainatate si detin un apartament in Romania. Doamna administrator refuza sa-mi spuna cat am de plata la cheltuielile comune. Dansa imi ... (vezi toată discuția)
Se pot cere date personale de identificare pe facebook? asociatia ... PaulHu PaulHu Se pot cere date personale de identificare pe facebook? Asociatia de proprietari din care fac parte are un grup pe facebook si pentru a intra in el solicita ... (vezi toată discuția)