avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 501 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... aducerea la cunostinta a hotararilor adunarii generale
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

aducerea la cunostinta a hotararilor adunarii generale

se poate face:
-recomandata cu confirmare de primire
-semnatura pe ex 2 ca a primit ex 1(2 e xerocopie)
-tabel nominal ca a primit hotarirea
-afisare la avizier?

Cel mai recent răspuns: Adriantot , moderator 23:53, 27 Noiembrie 2009
Pentru a aduce la cunostinta proprietarilor hotararile luate in adunarea generala puteti apela la toate metodele enumerate de dv si se mai pot gasi si altele:
- afisarea pe internet sau trimiterea pe adresele de e-mail ale fiecarui proprietar
- publicarea hotararilor intr-un ziar
Unele pot fi luate drept glume si din ce ati spus dv si din ce am spus eu.
Dar cea mai obisnuita metoda este afisarea acestor hotarari la fiecare scara la avizier, acolo unde afisam si listele de plata lunare.
Noi afisam la avizier in fiecare scara si publicam pe internet pe forumul asociatiei de unde proprietarii, pot sa listeze, sa citeasaca, acum sau peste luni de zile, hotararile adunarii generale, deciziile comitetului, contractele, devizele, listele lunare de plata, etc.

Eu nu am vazut niciodata , nicaieri o hotarare a adunarii generale a asocietie publicata la avizier.
Dar asa ar trebui.
Eu va cred ca nu ati vazut la asociatia dv , dar nu nicaieri. Mai incercati si la alte asociatii.
Treceti pe la asociatia noastra si o sa vedeti la fiecare scara, la avizier hotararile luate in adunarea generala plus un exemplar afisat la sediul asociatiei pe perete. Mai sunt publicate si pe forumul asociatiei.
Orice proprietar poate solicita si i se listeaza imediat orice document al asociatiei, situatii, fonduri, liste de plata, facturi, etc.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Lamuriri referitor la adunarea generala proprietarilor leg 230/2007 ienupar05 ienupar05 daca la art.25.al(4) din legea 230/2007 se spune asa:\\\'\\\' hotararile adunarii generale se consemneaza in registru procese verbale al asociatiei , se ... (vezi toată discuția)
Ce acțiune în justiție putem face dacă la asociația noastră nu s-a afișat niciodată la avizier nicio decizie a comitetului executiv ? flory_mr flory_mr Și în noua Lege nr. 196/2018, dar și în ne-abrogata Lege nr. 230/2007 (și în H.G. nr. 1588/2007) există stipulată obligația de a afișa la Avizierele ... (vezi toată discuția)
Obligatii administrator miadogaru miadogaru Buna Ziua! Sunt administrator la o asociatie de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea problema: pe o scara de bloc nu mai exista avizier. Am facut rost de ... (vezi toată discuția)