avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 722 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Obligatii administrator
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Obligatii administrator

Buna Ziua!
Sunt administrator la o asociatie de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea problema: pe o scara de bloc nu mai exista avizier. Am facut rost de un altul si l-am pus in acea scara de bloc. A disparut si acesta. O doamna de pe aceasta scara imi solicita copii dupa lista de plata in fiecare luna. Este legal sa ii fac copii in fiecare luna sa ii dau? Daca ar veni toti proprietarii din asociatie sau dupa aceasta scara ar trebui sa fac cite o copie pentru fiecare?
Mentionez ca lista de plata o afisam in scara blocului dar neavand avizier dispare in urmatoarea jumatate de ora.
Ultima modificare: Marți, 14 Iulie 2015
miadogaru, utilizator
Cel mai recent răspuns: ynocentta , utilizator 21:58, 14 Iulie 2015
Trebuie sa discutati problema in Adunarea generala si sa actionati in consecinta, fie sa faceti avizier anti-glont, cu rama de fier si lacate pe masura, fie publicati listele pe un site specializat unde poate intra oricine sa le consulte.
si nici o plangere la politie nu ar strica, la fel cum nu ar dauna nici o discutie cu politistul de proximitate. La fel, se poate discuta si amplasarea unei camere video. un avizier antiglont care are si mai mult fier in el cred ca va disparea in mai putin de 30 de minute (banui ca acesta este motivul pentru care dispare). dar la dvs in scara blocului poate intra chiar asa oricine ? nu aveti nici macar o cheie pt usa blocului sau interfon ?
cu stima, cassy
Fireste, un avizier mai bine securizat.
Si, in plus, un avizier online pe o platforma pe internet.
si daca nu toti cei care locuiesc acolo nu au acces la internet ( o mai fi vreun batran cu pensia de 600 lei si care nu stie ce e acela internet) poate fi viabila aceasta solutie?
cu stima, cassy
trandafir2 a scris:

Trebuie sa discutati problema in Adunarea generala

Nu este problema care sa fie de competenta adunarii generale,
Sesizati oficial reprezentantul legal al asociatiei de proprietari in persoana presedintelui de asociatie care detine autoritatea si competenta sa dispuna masurile necesare
Se poate dispune inlocuirea avizierului si fixarea temeinica a cestuia in perete astefl incat sa nu mai poata fi indepartat
Daca exista interes din partea reprezentantilor asociatiei de proprietari ,avizierul se poate inlocui si fixa astfel incat sa ingreuneze tentativele de sustragere

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Intrebare ralus12 ralus12 buna ziua, imi puteti spune daca in loc de lista de plata la o scara unde se fura in mod constant , proprietarii pot fi instiintati de plata cotelor prin ... (vezi toată discuția)
Dezinsectie deratizare miadogaru miadogaru Conform legislatiei in vigoare asociatiile de proprietari sunt obligate sa efectueze aceste lucrari. Ce se intimpla atunci cand pe unele scari de bloc nu se ... (vezi toată discuția)
Afisarea restanțierilor incalca gdpr? AlMaria AlMaria Afisarea restanțierilor incalca GDPR? Buna seara, îndrăznesc sa mai adresez o întrebare, în urma unei situații cu care ne confruntam: Afisarea ... (vezi toată discuția)