avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 996 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... intrebare
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

intrebare

buna ziua,

imi puteti spune daca in loc de lista de plata la o scara unde se fura in mod constant , proprietarii pot fi instiintati de plata cotelor prin posta, fara a se mai afisa lista de plata?

va multumesc
Cel mai recent răspuns: BX , utilizator 15:41, 21 Martie 2011
Lista de plata este obligatorie si nu poate fi inlocuita de alte forme de a instiinta locatarii.
Inteleg ca se fura lista de plata, nu?
Pai faceti-va un avizier inchis, eventual puneti si o alarma sau supraveghere video.
Pentru indepartarea posibilitatii sustragerii listelor de intretinere,comitetul executiv are competenta sa dispuna realizarea de avizier cu sistem de inchidere care sa nu mai permita sustragerea actelor ;functie de "buget"se poate realiza inclusiv afisier din termopan cu sistem special de inchidere
Cel mai bine sa se comande un avizier din metal inchis cu lacat si cu fixare cu 4 holtsuruburi prin interior.Un meserias bun va face o treaba super daca il platiti.B-)
Daca aveti panou de afisaj, lipiti lista cu super-glue.
Daca nu, cum s-a recomandat mai sus, sistem cu incuietoare.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Obligatii administrator miadogaru miadogaru Buna Ziua! Sunt administrator la o asociatie de proprietari si ma confrunt cu urmatoarea problema: pe o scara de bloc nu mai exista avizier. Am facut rost de ... (vezi toată discuția)
Hartuire Nea-Costica Nea-Costica Va rog frumos, as dori un sfat privitor la urmatoarea situatie: avem pe scara blocului un vecin care prin comportamentul lui imobilizeaza de ani si ani buna ... (vezi toată discuția)
Ocupare abuziva spatiu comun cristiana_h cristiana_h Buna seara, Supun atentiei dvs. urmatoarea situatie, cu rugamintea de a-mi face cunoscut articolul de lege care reglementeaza aceasta situatie. In urma ... (vezi toată discuția)