avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 555 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Hartuire
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Hartuire

Va rog frumos, as dori un sfat privitor la urmatoarea situatie: avem pe scara blocului un vecin care prin comportamentul lui imobilizeaza de ani si ani buna desfasurare a sctivitatii asociatiei. Este un fel de Gica contra, daca-i alba el zice ca-i neagra si invers, nu vrea sa-si plateasca unele contributii, face reclamatii la toate forurile si institutiile, nu are dreptate, dar el revine cu altele, vrea sa se faca calculele la plata dupa o matematica numai de el stiuta, etc., etc. Am schimbat vreo cinci administratori,dar pentru el toti sunt hoti si corupti. As dori, in numele asociatiei , daca exista o metoda juridica prin care sa fie cumva obligat sa inceteze aceste "hartuiri"? Cu stima, NC.
Cel mai recent răspuns: johnpescar , utilizator 16:41, 28 Februarie 2011
convingetil ca intradevar este foarte inteligent si are dreptate. puneti-l administrator si aplicatii acelasi tratament:D
În timp ce citeam postul lui Nea Costică, mă gândeam că aveam și noi unul din ăsta... l-am adus în Comitet=D>
Bravo, janapress! numai că administrator e mai greu, trebuie curs, garanții...
Pana cand sa-l puneti administrator sau sa-l alegeti in comitet, pana atunci, ignorati-l.
Legea 230/2007, in toate capitolele sale, prevede ca minoritatea (care ar fi el) se supune majoriatii.
Cat despre reclamatii.... atata paguba!
Si nu mai schimbati administratorii daca nu aveti motive serioase! El nu este un motiv serios. Reclamagii si Gica Contra s-au gasit, se gasesc si se vor gasi mereu si peste tot. Acestia trebuie ignorati pur si simplu.
Avem si noi "reclamagioaica" noastra...sustrage listele de cheltuieli de pe panou...oare cum s-a o stopam???Permanent e nemultumita si incoerenta pe deasupra ca de fapt nu stie nici ea ce doreste ...
@lumiklm

in legatura cu lista de plata sustrasa, pt a nu a mai avea astfel de probleme, blocati cumva , printr-un lacat sau iala ,accesul la avizier

si noi ne-am confruntat cu aceasta problema si am schimbat avizierul . si acum totul e ok

deci vedeti , daca nu il puteti schimba vreo metoda de blocare a geamului respectiv de la avizier.

in legatura cu reclamangioaica ignorati-o pur si simplu.

legea nu o face fiecare cum vrea.

si eu am invatat asta de pe forum si treaba merge cat de cat.

mult succes si poate ne spuneti si noua ce ati rezolvat

P.S eu as trece-o ,pe lista de plata, la rubrica consumabile cu un procent mai mare de plata . poate asa s-ar lecui.
Ultima modificare: Luni, 28 Februarie 2011
ContSters189595, utilizator

Alte discuții în legătură

Locatara recalcitranta mirusaby mirusaby Buna ziua, Am si eu o problema, la asociatia unde sunt administrator toti vecinii se plang de o locatara din bloc care ii dispera pe toti. Tot timpul ea este ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii adina01 adina01 Daca ma poate ajuta cineva. Am inchiriat un apartament impreuna cu sotul meu. Dupa ce ne-am mutat vecinul care locuieste sub noi a inceput cu reclamatiile ca ... (vezi toată discuția)
Poate fi exercitată conducerea asociației prin rotație, de către toți proprietarii, prin mandate limitate în timp? Fredie17 Fredie17 Buna ziua. Avem o situatie particulara in bloc, exista una doua persoane reclamagii de profesie. Din acest motiv nu se inghesuie nimeni sa ia functia de ... (vezi toată discuția)