avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 829 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Locatara recalcitranta
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Locatara recalcitranta

Buna ziua,
Am si eu o problema, la asociatia unde sunt administrator toti vecinii se plang de o locatara din bloc care ii dispera pe toti. Tot timpul ea este ,,Gica- contra" la orice si nu-i convine nimic niciodata ...cine indrazneste sa o contrazica in vre-o problema e vai si-amar. Aproape toti ceilalti locatari au fost reclamati la politie de catre doamna respectiva pentru diverse chestii 99% dintre ele banale bineinteles.
Va rog sa ma sfatuiti ce putem face cu ea, cum o putem potoli? Si la asociatie vine si face tyot timpul galagie...si scandal .
Va multumesc!
Cel mai recent răspuns: Bloc Expert , Administrator imobile 16:08, 14 Mai 2014
Depuneti si dvs. reclamatie la politie pentru tulburarea linistii publice, insulta, amenintare etc. Sa vada si dansa cum e :)
Numai pe cale naturala veti scapa de umorile dumneaei.
N-aveti ce face.
In fiecare asociatie exista cate un clown al regelui. Impacati-va cu ideea aceasta si incercati sa o ignorati pur si simplu.
In fiecare bloc exista unul sau doua astfel de persoane.
In timp am vazut cum trebuie abordate problemele.Persoana respectiva,trebuie sa aiba totusi
un vecin mai apropiat.Discutati cu acela.
Eu pe o tanti din asta, vazand ca nu sunt alte mijloace, am propus-o sa fie presedintele asociatiei. Nu a vrut dar, am induplecat-o sa fie in comitet.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecina care deranjeaza! farmacist1984 farmacist1984 avem o vecina care este in evidenta cu boli psihice, respectiv este consumator ridicat de alcool. zilnic ne insulta cu batjocorituri. ce se poate proceda? am ... (vezi toată discuția)
Tulburarea linistii locatarilor / intimitatea apartamentelor de la parter 2591Daniel 2591Daniel Buna ziua, Locuiesc intr-un apartament situat intr-un bloc cu 12 apartamente. Blocul are curte proprie, gradina cu spatii verzi si acces pietonal (fara ... (vezi toată discuția)
Linistea si ordinea publica " la bloc" ? mare_melisa mare_melisa Am si eu o nedumerire cu Legii nr. 61/1991 Deci ce vreau sa spun e ca in septembrie anul trecut m-am mutat in chirie intr-un bloc, toate bune si frumoase ... (vezi toată discuția)