In raport de "reparatiile" pe care le realizati,atitudinea vecinului este perfect justificata
Inlocuirea instalatiei electrice si sanitare,a tocariei =ferestre+usi implica mult zgomot care este normal sa deranjeze locatarii
Din ce m-am documentat eu, pentru reparariile aduse nu trebuie nici un fel de autorizatie.
Am marit un gol de usa care va ramane asa, fara us
Atentie sporita pentru ca interventii asupra structurii de rezistenta a imobilului de locuit in comun cu modificarea caracteristicilor consemnate in cartea tehnica si proiectul initial al constructiei,obligatoriu trebuie sa parcurga procedura de autorizare
Studiati atent disp L nr 196/2018 art 34
ART. 34
(1) Utilizarea proprietatii individuale este stabilita de proprietar in conformitate cu
destinatia acesteia.
(2) Proprietarul poate aduce imbunatatiri sau modificari proprietatii sale
individuale, cu respectarea prevederilor legale in vigoare referitoare la autorizarea
executarii lucrarilor de constructii de catre autoritatea administratiei publice
competente, fara a pune in pericol integritatea structurala a condominiului, rezistenta
mecanica, stabilitatea si siguranta cladirii sau a altor proprietati individuale, precum
si buna functionare a instalatiilor aferente acestora.
(3) Modificarile suprafetelor construite sau utile se comunica presedintelui
asociatiei de proprietari si organului fiscal local in termen de 30 de zile de la
incheierea lucrarilor si se introduc in cartea tehnica a constructiei si in baza de date
a asociatiei, in vederea stabilirii consumurilor corespunzatoare cu noile suprafete
utile.
am spus ca vom lucra in functie de buget iar inseamna ca vor fi perioada in care vom lucra si perioade in care nu vom lucra
locuitul in imobilr de locuit in comun nu este intotdeuana pe cat de linistit si de roz ne-am dori
Dv ati spus ca lucrarile sunt conditionate de buget si se vor derula in perioade de activitate si de repaus
Concret reparatiile dv pot dura si un an de zile
Nu este nimeni obligat sa suporte zgomote-chiar si cu respectarea programului de liniste pe parcursul mai multor luni
Daca mai este vorba si despre imobil executat de panouri betonate,cu izolatie fonica slaba este perfect justificat atitudinea vecinului