avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 533 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Asociaţii de proprietari / ... Vecina care deranjeaza!
Discuție deschisă în Asociaţii de proprietari / locatari

Vecina care deranjeaza!

avem o vecina care este in evidenta cu boli psihice, respectiv este consumator ridicat de alcool. zilnic ne insulta cu batjocorituri. ce se poate proceda? am sesizat de nenumerate ori 112, si nimeni nu vrea sa ia masuri.
Cel mai recent răspuns: DlGoe , utilizator 13:08, 1 Noiembrie 2013
daca este in evidenta inseamna ca face tratament ambulatoriu , teoretic trebuie verficata periodic ,

in privinta problemelor pe care le genereaza chemati politia sauu faceti plangere pentru injurii , insulta , deranjarea linistii publice - astfel incat sa primeasca amenda , poate dupa ce primeste amenda se va mai potoli.

daca locuiti la Bloc faceti pe langa plangerea la politie si reclamatii la Asociatia de locatari , de fiecare data reclamatie .
Am apelat deja la "ajutorul" politiei a primit nenumerate amenzi dar nu s-a potolit. Zilnic face scandal. Ce se poate face incat omul sa stea linistit in casa proprie?
din pacate nimic, este o problema sociala, este de competenta politiei, daca spuneti ca ati facut reclamatie, i s-au dat amenzi.... politia mai mult de atat nu are ce sa faca, din pacate.
Incercati contactarea rudelor,poate se ajunge la o solutie de compromis,eventual internare in unitate medicala
Cum rezolva cu amenzile?! Ca nu-s de ici, de colea, pristanda un-doi te ,,face" de 1000 de lei ,,pt. tulburarea linistii publice". Iar amenzile altoite pe etilismul cronic presupun niste venituri substantiale. Daca nu-ti poti plati gloabele, cei de la primarie abia asteapta sa te execute. Deci dati-i inainte cu sesizarile la organe !

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Tulburarea linistii andrei_emil andrei_emil Buna ziua, Am o problema cu vecinii de deasupra. Intre orele 22 si 08 (cand am nevoie de odihna) ei fac galagie: tropaie, vorbesc tare, muta mobila, ... (vezi toată discuția)
Vecina cu probleme psihice ma deranjeaza la usa, bate in teava, imi face reclamatii... SalexandraF SalexandraF Buna seara! Locuiesc la etajul 4 (ultimul etaj) si am probleme cu vecina de sub apartamentul meu (etajul3). O deranjeaza absolut tot ceeea ce fac, ca de ... (vezi toată discuția)
Insulte sistematice si amenintari ContSters60071 ContSters60071 De curind am intentat o actiune in justitie pentru o iesire din indiviziune. Locuiesc cu cel cu care ma judec in aceeasi curte. Insultele si amenintarile cu ... (vezi toată discuția)