avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 431 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Drept civil - moşteniri, drept de ... Vecina cu probleme psihice ma deranjeaza la usa, bate ...
Discuție deschisă în Drept civil - moşteniri, drept de proprietate şi altele

Vecina cu probleme psihice ma deranjeaza la usa, bate in teava, imi face reclamatii...

Buna seara! Locuiesc la etajul 4 (ultimul etaj) si am probleme cu vecina de sub apartamentul meu (etajul3). O deranjeaza absolut tot ceeea ce fac, ca de exemplu:
-trag draperia seara,
-imi scapa o lingura pe jos in timpul zilei, indiferent de ora,
-imi cade parfumul la ora 20.30,
-trag scaunul in bucatarie,
-fac baie dupa ora 22 (mentionez ca nu fac galagie sub nici o forma, fac doar un dus!),
-trag sertarul de la sifonier si scartaie, lucruri de acest gen, absolut nimic mai mult!X-(
Pentru toate acestea, vecina imi bate in teava, iese pe geam si tipa, bate la usa, suna la usa chiar si la 1.40 noaptea!!! Ba mai mult, imi face reclamatie la politie, facand din tantar armasar!X-( Nu mai rezist, nu o mai suport! Femeia are si probleme psihice, cand a fost internata la ospiciu si-a luat un nebun ca si concubin, cu care traieste, ambii nesuportand nici un fel de sunet! Am ramas fara viata, in propria casa! Vreau si eu sa traiesc!
Am rugamintea sa ma ajutati cu informatii in ceea ce privesc legile sau ce masuri se pot lua in aceasta situatie.
Buna seara,
Din pacate ..... nu exista legi in astfel de probleme.
Puteti sa ii faceti plangere penala pentru denunt calomnios dar .... va coborati la mintea lor?
Exista doar posibilitatea ca sub parchet sa puneti poliestiren extrudat de 2 astfel incat sa Faceti o fonoizolatie aproape perfecta.
Nu ma cobor la nivelul lor, imi doresc doar sa-mi traiesc si eu viata cu sotul meu, avem 30 ani! Nu-mi permit sa visez la muzica tare, petreceri, sau alte lucruri, dar nici nu pot sa accept sa-mi interzica absolut orice in casa mea! Nu am voie decat sa respir! Orice produce cel mai mic sunet, sunt terorizata! Nu am cum sa mai izolez in casa, sub parchet, ne-am renovat apartamentul anul trecut cand l-am cumparat (bloc reabilitat), avem parchet de stejar vechi de 45 ani, nu putem sa-l scoatem! Maine merg la politie, sunt chemata pt plangerea ei...trebuie sa existe ceva! Multumesc mult!
Cu ocazia audierii la politie,subliniati aspectele legate de starea de sanatate a vecinilor ,asta pentru a se constata netemeinicia reclamatiei
Daca politia poate obtine si informatii despre starea acestora de sanatate,in final pot concluziona ca reclamatia nu este intemeiata
Incercati sa verificati la asociatia de proprietari daca persoana numita concubin este inregistrata legal in evidente
Daca persoana respectiva nu este inregistrata in cartea de imobil,puteti invoca inclusiv aspectul ca locatarul domiciliaza fara forme legale in imobil,situatie in care politia poate aplica amenda in temeiul disp L nr 61/1991
Buna seara,sunt administrator de bloc si stiu ce inseamna acest comportament.Cel mai bun sfat mergeti la politistul de proximitate si sa vb cu el.II faceti plangere penala pt hartuire si amenintare.O cheama sa dea declartie si sa vb cu ea.Aflii cu ocazia asta ce vrea si pe urma iei masuri.Am avut un caz mai grav in bloc si asa l-am potolit si am redat linistea locatarilor si el s-a mutat din bloc.

Mult succes
Nu stiu daca puteti sa-i faceti ceva pentru reclamatii. Clar insa puteti sa o reclamati pentru zgomot, injurii ,cuvinte jignitoare, batut in calorifere samd. Preferabil sa inregistrati momentele. Se incadreaza la Legea 61/1991 si sunt 2 articole unde ar putea fi incadrata cred. Iar dupa vreo 20 amenzi a cate 1000 lei fiecare,teoretic ar trebui sa se linisteasca. Partea cu colectatul amenzilor daca nu le plateste e alta poveste. Innebuniti politistii cu reclamatii, preferabil pe acelasi.:D Succes.

[editare referire la mesaj sters]
Ultima modificare: Sâmbătă, 29 Octombrie 2016
Admin, administrator

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Vecin ce ma reclama constant la politie Laurc1 Laurc1 Buna ziua, de 2 ani traiesc urmatoarea situatie. Vecinul meu din bloc, de la etajul imediat inferior, ma hartuieste constant, pe motiv ca produc zgomote ... (vezi toată discuția)
Vecini veșnic deranjati Emilia12345 Emilia12345 Bună seara. Locuiesc la etajul 5 și vecinii de la 4 ce sunt sub mine sunt deranjați de fiul meu de 1.5 ani care se joaca , și dansii se apuca sa bata în ... (vezi toată discuția)
Deranjarea linistii publice racfm racfm Am si eu o problema cu Jandarmeria ... Am un vecin , care la orice sunet, putin mai tare , cheama jandarmeria ( el locuieste in blocul de alaturi , iar ... (vezi toată discuția)