Buna ziua,
de 2 ani traiesc urmatoarea situatie.
Vecinul meu din bloc, de la etajul imediat inferior, ma hartuieste constant, pe motiv ca produc zgomote deranjante in apartamentul meu.
Hartuirea consta in vizitele sale nocturne la usa apartamentului meu, precum si cu reclamatii periodice la Politie. Copii mei au ajuns sa nu-mi mai permita sa mai bat macar un cui in casa, de teama ca vine Politia la usa.
Ce solutii am pentru rezolvarea acestui diferend?
multumesc.
Ceilalti vecini au facut la politie vreo sesizare similara? Ce au constatat politistii, ati primit vreo amenda?
Daca va mai viziteaza politia mergeti cu ei la vecini sa verifice daca sesizarea vecinului se confirma sau nu si poate primeste acesta o amenda.
este singurul vecin ce m-a reclamat vreodata. Politia nu a constatat nimic in neregula.
Am o retinere sa merg la alti vecini, deoarece aceste vizite sunt de obicei dupa ora 22.30.
Nu mergeti singur, mergeti cu politia atunci cand vine chemata de vecin.
Vecinul reclama la politie, politie vine sa constate si atunci solicitati politiei sa mergeti la ceilalti vecini sa confime sau sa infirme daca au fost deranjati in seara respectiva (sau si in alte zile). Asa politia se va convinge daca vecinul reclama o stare de fapt sau bate campii si atunci il poate amenda pentru reclamatii false. Daca au fost multe reclamatii nefondate atunci politia poate lua masuri si sa il "linisteasca" cu o amenda.