"Problema" este, ca nu e normal sa nu dea 25% (400 lei) si sa dea 200 cat ar dorii el, in mana, copilul nu este o amenda sau o taxa pe care o dam de comun acord sau la care ne tocmim, nu, nu l vede mereu, cel puti cand si-a facut ultima iubita , 1 an nu a avut nevoie de el... zic sa respectam legea nu sa ne tocmin, de aceea am scris aici...
Multumesc, ton civilizat exista insa degeaba, astept luna viitoare sa vad daca se intapla ceva, dar va insista sa imi dea el in mana bani, invocand lunile de proba...atunci voi actiona in consecinta, desi timpul nu imi permite, o voi face.
Mentionez ca nu stiu unde lucreaza , nu mi-a spus si nici nu vrea sa dea detalii, a spus doar ca ar dori sa imi dea el in fiecare luna o suma de banii...cum pot afla unde lucreaza?
Buna ziua,
Imi puteti spune ce trebuie sa fac (daca trebuie facut ceva) in cazul in care tatal copilului(fostul sot) isi schimba locul de munca, de cand am divortat a avut acelasi loc si mi se virau banii lunar, insa din Decembrie si-a schimbat locul de munca si nu am primit decat pentru perioada lucrata la vechiul angajator, de la noul loc nu au intrat...
Multumesc,
Buna ziua,
Ma poate lamuri cineva cu privire la pensia alimentara, in fiecare luna se vireaza la date diferinte, desi tatalui ii intra pe 1 ale lunii, la noi ajunge la o diferenta de 3-12 zile
Alta "problema" este ca societatea la care lucreaza ofera angajatilor cu copii diverse lucruri/vouchere, de care copilul meu nu s-a bucurat niciodata, din pacate...dar in acest sens am inteles ca nu au ce sa faca.
Multumesc!
Multumesc pentru raspuns,
I se opresc direct pe statul de plata, cu toate acestea nu-mi dau seama de ce intarzie, alta "problema" este ca societatea la care lucreaza ofera angajatilor cu copii diverse lucruri/vouchere, de care copilul meu nu s-a bucurat niciodata, din pacate...dar in acest sens am inteles ca nu au ce sa faca.
Buna ziua,
Ma poate lamuri cineva cu privire la pensia alimentara, in fiecare luna se vireaza:( la date diferinte, desi tatalui ii intra pe 1 ale lunii, la noi ajunge la o diferenta de 3-12 zile :(
Multumesc!