Buna ziua,
Imi puteti spune ce trebuie sa fac (daca trebuie facut ceva) in cazul in care tatal copilului(fostul sot) isi schimba locul de munca, de cand am divortat a avut acelasi loc si mi se virau banii lunar, insa din Decembrie si-a schimbat locul de munca si nu am primit decat pentru perioada lucrata la vechiul angajator, de la noul loc nu au intrat...
trimiteti o notificare si copia dupa sentinta prin care solicitati sa va vireze pensia in contul indicat, daca nu se vor conforma solicitati sprijinul executorului judecatoresc.
Mentionez ca nu stiu unde lucreaza , nu mi-a spus si nici nu vrea sa dea detalii, a spus doar ca ar dori sa imi dea el in fiecare luna o suma de banii...cum pot afla unde lucreaza?
Depinde de hotarare, daca e mentionata acolo o suma de bani sau procent.
In plus nu ati primit banii pe luna decembrie si suntem in ianuarie abia, poate a avut pauza intre cele doua job-uri.
Purtati corespondenta in scris si rugati sa va vireze banii pe luna decembrie si cat de curand si pe cei de ianuarie.
Faceti o lista cu toate cheltuielile ca sa inteleaga omul ca nu se cresc cu aer copii.
Ton civilizat si respectuos, incercati pe calea diplomatiei inainte sa ajungeti la executari si procese.
Multumesc, ton civilizat exista insa degeaba, astept luna viitoare sa vad daca se intapla ceva, dar va insista sa imi dea el in mana bani, invocand lunile de proba...atunci voi actiona in consecinta, desi timpul nu imi permite, o voi face.
Datorii neachitate
auraama
Buna Ziua,
Daca am datorii la banca ( suma de 3000 Ron), loc de munca incadrat cu CM si apartament propietate personala. Executorul mi-a pus propire pe ... (vezi toată discuția)
Speta de speta
laurentiuo
am dat in judecata ANRP-ul ca nu mi-a achitat o suma de bani pt legea 9, cea cu bunurile abandonate la bulgari. am castigat in instanta. acestia au facut apel, ... (vezi toată discuția)