avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1148 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Procedura în faţa instanţei ... speta de speta
Discuție deschisă în Procedura în faţa instanţei civile - reguli, acte, termene, căi de atac

speta de speta

am dat in judecata ANRP-ul ca nu mi-a achitat o suma de bani pt legea 9, cea cu bunurile abandonate la bulgari. am castigat in instanta. acestia au facut apel, dar am castigat si la recurs. in continuare nu imi virau banii. am apelat la un executor silit si am inceput procedura de executare silita. in luna iunie 2012 s-a inceput procedura de executare silita iar in luna noiembrie 2012 am primit banii in cont. in luna ianuarie 2013, primesc acasa o citatie cum ca tocmai din iunie 2012 ANRP-ul ar fi depus o contestatie de executare silita, fapt pt care sunt chemat in judecata in luna martie 2013. INTREBARE; ce executare silita sa se mai suspende daca virarea sumei a avut loc deja? trebuie sa imi fac griji ca va trebui sa dau eu banii inapoi? ei motiveaza ca nu sunt solvabili, ca nu au bani si ca de aceea nu pot face plata, dar din moment ce s-a facut executarea silita in momentul cand au avut bani mi s-a virat si mie automat suma cuvenita. inca odata, trebuie sa ma ingrijorez de ceva, nu e ceva tardiv?
Cel mai recent răspuns: ContSters98997 , utilizator 16:42, 18 Ianuarie 2013
Cererea va ramane fara obiect-executarea silita fiind incheiata.

~ final discuție ~

Alte discuții în legătură

Depagubiri anrp dorinadaud dorinadaud In anul 2003 dupa ce s-a pubicat legea 290/2003 tatal meu impreuna cu cele doua surori (din care una din jud. Cluj) a depus dosarul cu copii ale actelor ... (vezi toată discuția)
Procedura executare silita inimadistrusa inimadistrusa Buna ziua! Ma aflu in urmatoarea situatie si am nevoie de o informatie din partea unei persoane care cunoaste aceasta speta pe care vreau sa o prezint: am ... (vezi toată discuția)
Legea 290/2003 plati fivemagik fivemagik Buna ziua, Am obtinut in iunie 2012 in Instanta decizia de incepere a executarii silite impotriva ANRP pentru plata despagubirilor aferente Legii ... (vezi toată discuția)