avocatnet.ro explicăm legislația
Caută (ex. salariu minim) 1138 soluții astăzi
Forum Discuţii juridice Recuperări de creanţe, datorii, ... Datorii Neachitate
Discuție deschisă în Recuperări de creanţe, datorii, Probleme cu băncile

Datorii Neachitate

Buna Ziua,
Daca am datorii la banca ( suma de 3000 Ron), loc de munca incadrat cu CM si apartament propietate personala. Executorul mi-a pus propire pe salariu, dar eu am vorbit cu angajatorul sa nu-mi mai vireze banii in cont, acest lucru se intampla de aproximativ 2 ani. Pana acum executorul a trimis notificari pe adresa pe din CI, nu am primit nimic pe adresa noua. Intrebarea mea este daca executorul se poate atinge de propietatea pe care o detin, eu am incercat sa vorbesc cu cei de la banca sa virez o suma mai mica in fiecare luna, sunt divortata si un copil minor.si suma pe care mi se opreste este mult prea mare. Am inteles ca nu se mai poate face nimic daca dosarul la preluat executorul, cum ar trebui sa procedez eu.

Multumesc.
Pana la urma aveti poprire pe salariu ? Daca va retine de doi ani, nu ati achitat inca datoria ?
angajatorul nu-mi mai vireaza banii in cont ( salariu il iau direst de la casierie)
Doamna, vb de doua lucruri diferite, una e poprirea pe conturi bancare si alta pe salariu. Aveti poprire pe 1/3 din salariu sau nu ?
Da, executorul cand a facut proprirea pe salariu ( 08.2012) banii mi se virau in banca( card de salariu), din luna 09.2012 eu imi ridic salariu intreg direct de la angajator fara sa mi se opreasca nimic
Ma mir ca nu s-a cerut la vremea aia validarea popririi, sa plateasca angajatorul din fonduri proprii cat datorati sa il sature sa nu respecte interdictia de la ex de a va plati salariul intreg. Era obligat sa va retine 1/3 si sa va dea restul chiar si la casierie. Poate ca v-a trecut la un program de lucru mai mic ca sa justifice ca nu va retine din salariu, daca a facut asta, nici asa nu e in interesul dvs.
Fiind vb de o datorie bancara, datoria dvs tot creste, nu e deloc indicat sa tot amanati plata.
Ce s-a intamplat in ultima vreme de intrebati de ap ? Se poate ajunge la el daca cu rea credinta va ascundeti veniturile sau nu aveti venituri sau alte bunuri mobile.

Alte discuții în legătură

Poprire salariu zurapap zurapap Buna ziua. Va rog foarte frumos sa ma ajutati cu o nelamurire in privinta unei probleme personale legate de o poprire solicitata de un executor ... (vezi toată discuția)
Poprire salariu intreg!! johnnygardosh johnnygardosh Buna ziua. datorita faptului ca am avut un credit neachitat, am fost executat silit, respectiv mi s-a pus poprire pe jumatate de salariu la Raiffeissen Bank. ... (vezi toată discuția)
Auto smart28 smart28 buna ziua, as vrea sa cumpar o masina la mana a doua si as dori sa o trec pe numele sotie deoarece eu am un credit la o banca pe care nu l-am achitat si a ... (vezi toată discuția)